3535 дней назадCнежана

я віднесла виконавчий лист чекаю відповіді! як мені будуть повертати борг в валюті? мені потрібно мати валютний рахунок?

www.planetaprava.com.ua

Державний виконавець протягом трьох робочих днів з дня надходження до нього виконавчого документа виносить постанову про відкриття виконавчого провадження. У разі обчислення суми боргу в іноземній валюті державний виконавець у результаті виявлення у боржника коштів у відповідній валюті стягує ці кошти на валютний рахунок органу державної виконавчої служби для їх подальшого перерахування стягувачу. У разі виявлення коштів у гривнях чи іншій валюті державний виконавець за правилами, встановленими частинами першою і другою цієї статті, дає доручення про купівлю відповідної валюти та перерахування її на валютний рахунок органу державної виконавчої служби.

якщо хочете знати про хід виконавчого провадження - пишіть заяву до ДВС.

Cнежана (автор вопроса)

дякую, а що за закон?

Андрій Львів 0637830915

ЗУ "Про виконавче провадження"

Денис (Юрист)

Краще всього піти до державної виконавчої служби, і ознайомитись з матеріалами виконавчого провадження, оскільки якщо до них звернутись із заявою вони будуть відповідати в межах 30 діб, а можуть і взагалі не надати інформацію про хід виконавчого провадження, тому щоб з економити час ознайомтесь з матеріалами самостійно

Cнежана (автор вопроса)

дуже дякую :)

працює малоефективно)

Аноним

Мы не были не на суду и даже не видели выконавчий лист, а узнали на работе про это? Правильно ли это?

При написании ответа используется разметка Markdown.