3516 дней назадАлексей

дравствуйте! Предоставляю Вам всю переписку. Изначально ясно что они просто затягивают время, но хотелось бы справедливости.(С низу вверх переписка) І знову доброго дня! Я вже давно зробив висновки про те як Ви трактуєте одні й теж положення Договору. Для ясності я Вам опишу ситуацію з якою свого часу я змирився, а самеколи Ви з мого пакета послуг в односторонньому порядку прибрали (урізали)послугу «Моя сім'я», а саме короткий набір, посилаючись на те що це є неосновною послугою яка надається оператором. На той момент основною послугою на Вашу думку було надання якісного мобільного зв'язку, а все що не основне Ви були вправі змінювати. В такому випадку виходячи з Вашої логіки я можу зробити висновок посилаючись на нашу з Вами переписку, що послуга «МТС кредит» є не основною послугою, так як вона жодною мірою не впливає на якість зв'язку і не є основним видом Вашої діяльності (Ви само не кредитна банківська організація), тому я в праві вимагати її призупинити. Так я можу піти на поступкиувійти в Ваше становище того, що Ваше програмне забезпечення не є досконалими і Ви не маєте можливості повністю відключити дану послугу погодившись на те, щоб Ви урізали ліміт кредитування до 1 (однієї) гривні. З приводу другого пункту нашої переписки. Я так розумію Ви не уважно читаєте те, що Вам пишуть, а саме стояло питання надати посилання на документ Постанови Кабінету Міністрів України №295 від 11.04.2014 про яку говорилося раніше з Вами листуванні так як у відкритих джерелах даного документа не існує, а існує за наданими Вами реквізитами зовсім інший документ (http://document.ua/pro-vnes...ahodiv-ministerstva-energetiki - doc187491.html). Я маю право на підставі ЗУ "Про інформацію" знати про що йдеться мова в тому документі на який Ви конкретно посилаєтеся, що б далі вести повноцінний діалог.

Четверг, 28 августа 2014, 12:29 +03:00 от mts mts@mts.com.ua: Шановний Олексію!

У відповідь на Ваше звернення повідомляємо, що послуга "МТС Кредит" є однією з основних переваг контрактної форми обслуговування і її відключення не передбачене умовами Договору. У пункті IV йде мова про додаткові сервіси, які можна деактивувати (пакети хвилин, смс, мобільний інтернет та ін.)

Додатково інформуємо, що у нас відсутня можливість вносити зміни на сайті Верховної Ради України.

Я звертався 24.08.2014 Доброго дня! По перше прошу дати посилання на сайті Верховної Ради України на Постанову Кабінету Міністрів України №295 від 11.04.2014. т.к. на сайті зареєстрований зовсім інший закон. По друге я маю право згідно VI. ОБОВ'ЯЗКИ ОПЕРАТОРА, А САМЕ 6.1.3. На підставі Письмової заяви Абонента омежити доступ до окремих видів послуг; призупинити надання послуги в даному випадку кредитування. З Повагою, Олексій Панов

Fri, 22 Aug 2014 11:37:23 +0300 от mts mts@mts.com.ua: У відповідь на Ваше звернення повідомляємо, що для абонентів контрактної форми обслуговування оновлення інформації про стан рахунку відбувається в off-line режимі. Таким чином, сума при перевірці рахунку може змінюватися після проведення тарифікації за надані послуги. Розрахунковий період становить один календарний місяць. У пункті 10.4.1 Умов користування, у якому зазначено, що ПрАТ "МТС Україна" має право тимчасово призупинити надання послуг мобільного зв'язку у випадку повного використання суми внесеного авансу й виникнення заборгованості на особовому рахунку. Також, на підставі п. 4.3 Умов користування, абонентові необхідно особисто перевіряти залишок авансу й, при необхідності, поповнювати рахунок. Контролювати залишок коштів на рахунку Ви можете за допомогою USSD-запиту.

Додатково інформуємо, що Постановою Кабінету Міністрів України №295 від 11.04.2014, оператор має право надавати абонентам можливість користуватися послугами зв'язку при наявності заборгованості. Суми кредитування абонентів контрактної форми обслуговування не встановлені законодавством України та іншими нормативними документами (в тому числі і договором).

Були раді допомогти розібратися у Вашому питанні.

Олексію, ми докладаємо максимум зусиль для забезпечення найкращої якості послуг та обслуговування наших абонентів. Будемо вдячні за Вашу оцінку відповіді на Інтернет-звернення, яку можна залишити за посиланням: http://www.mts.com.ua/ukr/test_5678.php .

13.08.2014 Здравствуйте! Я є власником контрактного номера Вашого оператора. І мені за контрактом надається безкоштовна послуга кредитування, тобто я можу дзвонити в борг. Але мені дана послуга не потрібна, тому що у неї є ряд недоліків, а саме: - Немає інформування як у передплачених абонентів, що у мене закінчуються грошові кошти на рахунку; - Немає нагадування про те, що я дзвоню в так званий «кредит»; - Немає можливості зменшити суму кредитування або взагалі прибрати дану послугу як через Call-центр так і за допомогою USSD-запиту, що в деякій мірі ущемляє мої права; - За яким правом Ви вимкнули вхідні дзвінки, тим самим порушивши мої свободи спілкування з вхідними абонентами; - З якої причини Ви також блокуєте можливість дзвінків на Ваш «безкоштовний» номер дозвону «111» Call-центру, де я міг би дізнатися причину відключення номера. Тому з вище викладеного прошу Вас відключити (призупинити) мені послугу кредитування, т.к. я маю на це повне право згідно 6 пункту Договору.

очень много читать, напишите короче в чем Ваша проблема

Аноним

Вам надо нанять юриста и выстроить линию защиты.

Алексей (автор вопроса)

У меня в контракте предоставляют "МТС Кредит" от которого я не могу отказаться или уменьшить хотя об этом ни где не упоминается в Договоре.

При написании ответа используется разметка Markdown.