3474 дня назадАноним

Доброго дня. Вчора я була обманена шахраями " інтернет-магазину", якого я так зрозуміла не існує. Через соц-мережу Вконтакте я замовила товар на суму 300 грн. умовою замовлення була передоплата в 50% суми від ціни товару. я кинула цю суму на приват картку фіз. особи. зі мною продавець зв'язувалася тільки через соц мережу, а телефонні розмови вів так званий старший менеджер по заказам. історію повідомлень я зберегла, як доказ того, що злочин скоєний на основі обману і зловживсння довірою. до відправлення мені поміняли умови заказу з 50% передоплати на 100%, аргументуючи це тим що директор інтернет-магазину не видасть почилки кур'єру, якщо не здійсниться оплата повністю. я проплатила замовлення повністю. але ні замовлення я не отримала, ні грошей не повернули. а мої дзвінки ігнорують і нічого не пояснюють. Дайте мені будь-ласка юридичну консультацію щодо моєї ситуації. І яким чином мені можна притягнути до кримінальної відповідальності цих осіб.

Аноним

Збережена вами переписка не буде доказом (оскыльки зберегли ви її на цифровому носії, а цифрову інформацію можна змінити як завгодно). Але оскільки є незацікавлена третя сторона, на серверах якої зберігається переписка, можна витребувати інформацію у неї, і така витребувана інформація вже буде доказом у суді.

Зверніться до міліції із заявою про скоєння по відношенню до вас злочину, склад якого передбачений ст. 190 КК України: шахрайство. Бажано такох мати адвоката чи просто юриста, який би тримав руку на пульсі і своєчасно реагував на можливі некомпетентні дії міліції.

Аноним

Если человек, у которого сделал заказ в интернете и не получил его живет в другом городе, то кому нужно отдавать заявление? У себя в городе? Администратор группы "в контакте" согласен дать любую необходимую информацию по данному человеку!

Аноним

«Администратор группы "в контакте"» не является лицом, которое вправе отвечать на запросы следователя от имени vk.com. Этим занимается официальный представитель компании-владельца vk.com, так как именно им принадлежат базы данных, по которым нужно сделать запрос.

Заявление подавайте у себя в городе.

Аноним (автор вопроса)

чи прийдеться мені оплачувати всі розходи на пошуки шахраїв? і чи заяву в міліцію я можу написати безкоштовно?

Аноним

Міліція працює за рахунок держави. Послуги юриста, якщо він вам знадобиться, ви оплачуєте самостійно.

Аноним

в інтернеті заплатив передорплату 100 грн. товар ніхто не відправив. є номер і рахунок приватбанку.. реально найти шахрая через міліцію????

Анонім

я замовив камеру в інтерне-магазині , вніс всю суму на електронний гаманець VISA , прийшов на нову пошту , мені сказали що товар не надходив, скажіть чи можу я повернути свої кошти ?

Аноним

правоохоронні органи не будуть займатись такими справами. Це прості "глухарі", "висякі", які потім або закриваються, або "висять" допоки не закінчаться строки давності.

ШановнІ, безкоштовна порада - не будьте такими довірливими, не економте на товарі 100 гривен в інтернеті, не сплачуйте наперед кошти, бо саме ваша довірливість породжує таку кількість шахраїв. Всім всього найкращого.

Аноним

Замовив телефон отримав несправний відправив на заміну,отримав взагалі муляж. Що робити

При написании ответа используется разметка Markdown.