3494 дня назадАноним

Добрий день. При звільненні з роботи за власним бажанням мені нарахували 500 грн за якусь відпустку, при тому що в обовязковій відпустці я була в зимку після нового року, та весною в кінці травня цього року. Звільнилася в вересні цього ж року! Що це за 500 грн звідки вони взялись? Чи млжу я не платити, і що мене чекає у разі відмови від оплати. Дякую.

Сергій (098)150-41-47

Вам нарахували.

"Чи млжу я не платити".. За що Ви можете не платити? В чому полягає питання?.

Аноним

Давайте уточнимо, це з вас вимагають гроші «за відпустку»? Якщо так, зверніться до трудової інспекції чи прокуратури.

Аноним (автор вопроса)

Полягаю у тому що- після того як написала заяву на звільнення за власним бажанням, мала відпрацювати 2 тижня, але цей час була на лікарняному. Довідку про хворобу віднесла на підприємство, після чого мені сказали, що чекають меня протягом тижня, для того , щоб розрахувати. Але через день повідомили, що не розрахують меня, бо я винна компанії 500 грн, за відпустку, яка раніше була мені нарахована, але я в тій відпустці не була, і плату за неї не отримувала! Можливо це за додаткову щорічну відпустку йдеться?

Сергій (098)150-41-47

Спочатку подайте письмову заяву до канцелярії компанії з відміткою на копії про її отримання. В заяві попросить роз'яснити на яких підставах і за який саме випадок Вам нараховано борг.

Аноним (автор вопроса)

Я працювала в компанії МакДональдз юкрейн ЛТД, чи не думаєте ви що вони мене обдурюють? Бо в аналогічних випадках працівники платили 40 грн, а з мене запросили значно більше коштів. До того ж в КзПП я не знайшла нічого подібного.

Вам вже порадили, що робити, для початку отримайте письмове роз*яснення

При написании ответа используется разметка Markdown.