3493 дня назадПоліна

Я, працівник міліції, потрапила в ДТП в період відпустки на власному автомобілі в тверезому стані. Я здійснювала поворот наліво при ввімкненому лівому повороті, минувши пішохідний перехід перед перехрестям. На самому перехресті з головної на другорядну дорогу при здійсненні мною маневру повороту в мене в'їхала машина. Ведеться слідство (так, як я працівник МВС). Чи варто мені подавати на суд для належного мені відшкодування, чи вся ця тяганина буде "мне дороже"

ЮК «Alex»

А хтось постраждав? Крім авто звісно.

Поліна (автор вопроса)

Так. В мене струс мозку. В пасажирки іншої машини струс мозку і тріщина в ребрі. В моїй машині ліві передні двері, ліва стойка, обидва погоги, дах, ліве крило. З іншої сторони бампер, радіатор і щось по кузову. Я сама не бачила (машину не відправили на штрафстоянку, а віддали під розписку), протокол огляду мені також не вдалось побачити

ЮК «Alex»

Вам треба терміново звертатись до адвоката. Бо зі слів можно казати все, що завгодно. а тут треба мати докази, що має право збирати Ваш адвокат ( автотаварознавча експертиза ушкоджених авто, протокол огляду ДАЇ і таке інше). А відшкодувати збитки можна буде після того, як буде встановлена Ваша невинуватість у цьому ДТП.

Поліна (автор вопроса)

Адвоката я маю. З його слів - вся правда на моїй стороні.

Поліна (автор вопроса)

Я так зрозуміла, що без суду мені не обійтись...

ЮК «Alex»

Так, але алгоритм судових баталій такий, спочатку встановлюєте свою невинуватість у ДТП, потім подаєте на винуваця ДТП про відшкодування збитків.

Поліна (автор вопроса)

Дякую!

При написании ответа используется разметка Markdown.