3492 дня назадРома

в кінці серпня був відправлений товар новою почтою в Крим. Товар був вказаний зі зворотньою доставкою 11100рублів. Клієнт товар забрав і зворотню доставку(гроші) відправив. Але тут виявляється, що зворотню доставку з Криму, тобто гроші, нова почта вже не перевозить. Гроші знаходяться в м.Сімферополь на першому відділенні нової почти. Була написана претензія на повернення грошей ще 8,09,2014 реакції на мою претензію ні якої. Була написана повторна претензія 24,09,14, відповіді ні якої. Телефонні дзвінки на гарячу лінію ні чого не дають, відповідь у них одна, очікуйте...або поїдьте в Крим і там заберіть свої кошти...

юридично вирішити це питання складно. Як і інші питання, пов'язані із АРК

Виктор

/044/323-16-03 -юридичекий отдел

/067/546-51-55 Юрист "Новой почты"

Рома (автор вопроса)

Да, але зобовязання на себе брала нова почта, яка на сьогоднішній день чудово розвивається в Україні. Дякую, буду телефонувати по даним номерам.

Рома (автор вопроса)

нажаль юридичний відділ не хоче спілкуватися...трубки не беруть(((

якщо вже є направлені прентензії, готуйте позов до суду. Або довірте це юристу

Рома (автор вопроса)

скільки часу дається на розгляд претензії? А то на гарячій лінії самі напевно не знають... Одні говорять три дні, другі шість... Телефоноу в юрвідділ, а вони трубки не беруть))) Дякую за інформацію, зачекаю до понеділка, а там вже піду в суд.

222

Пишите иск к Новой почте и подавайте в суд по месту нахождения ответчика (юр.лица).

При написании ответа используется разметка Markdown.