3451 день назадАноним

Підробка підпису на документі, що за собою тягне. І якщо щиросердечно зізнатися??? Дякую.

Дивлячись на якому документі, з яких мотивів.

Невідомий Адвокат

358 или 366. Якщо щиро і дієво, то 45.

Вінце

я підписав повідомлення про початок будівельних робіт за замовника. відкрито справу за підробку підпису, звичайно шо і експертиза вказала на мою "руку". до експертизи я заперечував, а тепер не знаю шо робити. З одного боку цим повідомленням ніякої шкоди власнику не нанесено, ніяких коштів отримати не можна і так само ніяким майном не можна заволодіти, цуе просто дозвіл на будівництво. Але є кримінал. Що очікувати?

адвокат

Если Вы подписали своей росписью, это одно. Если Вы имитировали его роспись, это другое. В Вашем деле, скорее всего, было второе, но ни одна экспертиза не установит, КТО проводил подделку. Вывод будет, что поданный на экспертизу образец не выполнялся гражданином Н ("собственником" подписи) или с определенной степенью вероятности не выполнялся.

Аноним я начальник а мой бухгалтер без ведома подписал платежные документы на зарплату подчиненным

какой вывод

Аноним

Було підроблено заяву і підпис у справі про стягнення аліментів з відповідача (батька дитини). Це була письмова заява про відмову сплати аліментів. А також без відома відповідача отримували повістки до суду і рішенні суду, де також позивач сама розписалася. Що така заява існуе дійсно вказано у рішенні суду. Як правильно вчинити в даній ситуації? Куди зветнутися і чи є за це відповідальність?

По факту має місце підробка документів, однак, кримінальної відповідальності за це не буде передбачено. По-перше, заява про відмову сплати аліментів не має юридичного значення, бо закон не передбачає звільнення від сплати аліментів по заяві батьків, тобто така заява не несе юридичних наслідків, по-друге, стосовно судових повісток, та підробленного підпису в них, - спочатку це треба достовірно довести, про це має бути відповідне рішення, а потім буде підстава для перегляду ухваленого рішення.

Я би Вам радила шукати інші підстави для перегляду судового рішення щодо його оскарження, або подавати інший позов про зміну розміру аліментів.

Аноним

підробка підпису в судових повістках

~= А Д В О К А Т =~

Це злочин, якщо такому знайдуться належні докази... Але ж потрібно не лише факт підробки довести, а й встановити хто саме підробив (особу), які негативні наслідки наступили та мотиви "підроблювача". Адже може бути, що факт підробки буде доведений, а без інших доведених обов'язкових кваліфікуючих обставин - просто буде відсутній склад злочину.

Михайло

Доброго дня!Підкажіть будь-ласка,чи можливо зняти батьківство з батька якщо той не писав заяви про визнання батьківства та жодних документів не підписував?батьківство визнане без його участі і відома.у шлюбі на той час не перебували.??Дякую

Михайло

Чи загрожує щось жінці яка це зробила без відома "батька"??

Доброго дня, Вас могли записати батьком зі слів матері, тому Вашого підпису не вимагається. А вот встановлювати факт батьківства чи навпаки потрібно тільки через суд.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо пишуть "зі слів матері", то це зазначають тільки ім'я такого "віртуального" батька. Тобто це не персонілізовано, що це саме ви вказаний був без прізвища, без по-батькові. Тому немає що й оскаржувати. Може це взагалі інша людина малась на увазі, а не ви? Чим докажете?

Максим

Доброго дня, на нашу родину була подана скарга. В ній підписи сусідів, але із всіх підписів тільки один був справжнім, а решта підробкою. Тобто людина зробила власноруч підписи всіх інших сусідів.

Олександр

Доброго дня, підробили підпис призовника в повістці до призову, яка це стаття і до кого звертатись?

Аноним

А вы кто? военком?

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібен адвокат - звертайтесь.

Ірина

Доброго дня, якщо підписались від мого імені на згоді про утримання заробітної плати. Чи є якась відповідальність?

Ірина

Доброго дня, якщо підписались від мого імені на згоді про утримання заробітної плати. Чи є якась відповідальність?

Ірина

Доброго дня, якщо підписались від мого імені на згоді про утримання заробітної плати. Чи є якась відповідальність?

Ірина

Доброго дня, якщо підписались від мого імені на згоді про утримання заробітної плати. Чи є якась відповідальність?

~= А Д В О К А Т =~

Якщо порушені ваші права - то буде.

Віталій

В протоколі про порушення ПДР мною підроблені всі мої підписи. Хто має за це відповідати і чи вважається дійсним цей документ у суді.

При написании ответа используется разметка Markdown.