3457 дней назадДмитрий

Ухвала про відкриття провадження. Суд ухвалив : відкрити провадження у справі за позовом ПАТ Приватбанк до ...(мене) про стягнення забогрованності у розмірі 19257 грн. Додаток: копія ухвали та матеріали позовної справи

Суд призначили на 21.10.14. Лист із суду про засідання надішов 22.10.14 у поштове відділеня. забрав 23.10.14.

Ухвала відбулася 15.07.14, про це мені не було відомо.

Дані Приват: Карта приват Універсальна Сумма кредитного ліміту 8500 грн( спочатку було 500, потім 2000 грн, потім 5000...) Остання операція здійснювалась в 2011 році (зняття коштів), точна дата мені невідома, чеків нема.

ВОПРОС: как вытянуть это дело на сроке исковой давности 3 года? И какая ответственность меня ждет если ничего не делать? Я официально безработный, без мат. имущества(квартира, машина), женат, ребенку 9 мес.

Спасибо!!!

боюсь що розчарую вас але у договорах ПРивата позовна давність зазначена 50 років (подивіться свій договір) тому на позовній давності тут не витягнете.... тому доведеться платити борг (хіба що корегувати розрахунки пені, штрафів) якщо вони не вірно нараховані..... Якщо мана ц вас не має то борг буде висіти на вас до його виокнання і може бути успадкований вашими дітьми (це максимум), а мінімум ви рано чи пізно підете на роботу офіційно і будуть з зарплати вираховувати .....

Аноним

Добрый день у меня ситуация с приват банком такова: 4 года назад открыла кредитную карту на сумму 500грн. сняты были деньги. потом ложила по мере возможности в скором временни карту украли сообщила работникам банка о том чтоб карту мне заблокировали, но как оказалось что на карту поступали деньги более чем 3000 грн. в течении 4 лет банк не оповестил меня о том что на мне числится долг, и вот сейчас пришла в банк открыть карту на зарплату и мне скапзали что на мне долг.И также с заработной карты сняли более 50% суммы.что делать в такой ситуации подскажите пожалуйста.

Скажу такое. С Приватом воюют и вполне успешно. Но универсальных рецептов тут нет. Нужно изучать документы и конкретную ситуацию. Очень много нюансов.

Будет желание - обращайтесь.

Блог «Антиколлектор в Украине»Группа ВКПаблик ФБКанал YouTube

Так саму справу треба вивчати... Тут екстрасенсів немає.

Аноним

Очень нужен совет!! Долг 40 тисяч. ПриватБанк подал в суд. Что делать? Срочно ответьте пожалуйста!!

Чекаю на мою пошту скан. копій документів (копія позову з додатками), вкажіть Ваш номер телефону. Гляну і безкоштовно розкажу, що можна зробити. Правила банку від 2010 року (вони там досить об*ємні) можете не надсилати.

Аноним

Домовлятись про реструктирізацію боргу, застосовувати позовну давність можна як загальну так і спеціальнуу, все залежить коли був здійснений останній платіж, коли закінчилась дія картки та ще деякі моменти.

Обращайтесь 095 915 39 42, 096 320 20 46

Скиньте сканкопию договора и искового заявления привата на почту v0505492974v@gmail.com

~= А Д В О К А Т =~

Если интересует качественное, полезное юридическое сопровождение по указанному вопросу и поскольку может фигурировать конфиденциальная информация - обращайтесь непосредственно на e-mail: advocate-s@i.ua или САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.