3408 дней назадАноним

Моя жінка,з якою ми перебуваємо у шлюбі і маємо неповнолітню дитину вимагає у мене , крім аліментів на дитину,які складають 1/4 всіх моїх доходів,вимагає кошти на своє утримання також у розмірі 1/4 від моїх доходів. Дохід у мене стабільний,працюю офіційно,але змоги сплачувати кошти на її утримання у мене немає,так як я допомагаю сплачувати своїй матері грошові кредити. Як це довести у суді? Також хочу зазначити,що вона отримує державну допомогу на дитину у розмірі 870грн.

Ваша жена имеет право на удержание для себя от Вас если ребенку возраст до 3-х лет. Если она подала иск в суд - надо ознакомиться и подготовить возражение. Для детальной информации свяжитесь со мной через почту или по тел 050-524-64-11

Минона

Добрый день! А скажите пажалуста. Очень похожая ситуация. Только нашему маленькому уже больше 3-х лет, нам уже 4-е годика, а я инвалид 2 групы, не работаю. Муж живёт отдельно от нас. То имею ли я право на удержание для себя от мужа? и может всё таки попробовать подать в суд? За ранее спасибо.

При написании ответа используется разметка Markdown.