3434 дня назадАноним

Доброго вечора! Сталась така ситуація, мені потрібен був трактор і натрапив на лізингову фірму «АвтоФінанс», філія якої знаходиться в м. Ковель. Я поїхав туди і уклав договір, згідно яким я мав переказати кошти і мені протягом кількох днів мали пригнати трактор. Але повернувшись додому я знайшов в інтернеті багато негативних відгуків, що це шахраї... Чи зможу я повернути гроші і як це зробити? переказ здійснював через банк аваль

Тобто, вам трактор не надали ? В який строк це мають зробити згідно з умовами договору ?

Аноним (автор вопроса)

протягом 7дн.

Можете вимагати розірвання договору у звязку з невиконанням перед вами зобовязань та повернення попередньо сплачених вами коштів. Однак, дуже раджу перед будь-якими діями надати договір юристу для аналізу. Адже умови договору потрібно розглядати в сукупності та читати належним чином. Наприклад, в договорі написано "поставити товар протягом 7 днів" і не вказано від якої події (дії), тоді ви не можете зараз стверджувати про порушення строків продавцем / постачальником.

Аноним

Доброго дня! я також звязалась з автофінансом. Обіцяли після укладення договору та сплати 36000 автомобіль доставити через 3 дні. Решту суми , за їх словами, я повинна була сплатити після отримання авто. Коли зрозуміла що мене обманули , вирішила розірвати договір. після розірвання мені повернули всього 800 грн. А решту суми зарахували як штраф за дострокове розірвання. Чи можна в цій ситуації щось зробити ?

майже ні. Є багато публікацій з цього приводу, шукайте. Можлива подача позову до суду

Наталія, юрист

Тут однозначно треба звертатись до суду! Маю позитивний досвід в справах з Автофінансом та подібними! До того ж, зараз існує позитивна практика розгляду таких спорів, тому не хвилюйтесь, здебільшого зараз суди на стороні обманутих споживачів! Якщо є питання, пишіть, можливо мій досвід допоможе) n.o.zozulya@gmail.com

Шановна Наталія, зверніть увагу, що питання було задано практично 3 роки назад. Даний товариш з трактором є в реєстрі судових рішень, кому цікаво може почитати чим закінчилась його справа. Я особисто виграв останнім часом дві справи з продовжувачами справи "АвтоФінанс" та подав на виконання, вони називаються вже ТОВ "Лізингова компанія "ВашАвто". Кому цікаво, звертайтесь.

~= А Д В О К А Т =~

А "Зозуля" (n.o.zozulya@gmail.com) - це прізвище чи нік? Наталя. Тут такі зубри (як скажімо і адвокат Виктор Иванович), які вже "зуби на цьому з'їли", а ви "Якщо є питання, пишіть...". Думаєте напишуть?

Наталія, юрист

Вибачаюсь, Анатолій Миколайович, лиш побачила Ваше повідомлення. Нік чи прізвище - це має значення? І, так, зубри-не зубри, але, уявляєте, написали! :)

~= А Д В О К А Т =~

Радий, що вам написали і що через 248 днів звернули увагу на те, що побачили повідомлення. Це здорово. Нік чи прізвище звичайно значення має, як і все в нашому житті. Особливо люблю козацькі прізвища, які складаються або з двох слів в купі (як моє прізвище, наприклад) або з одного змістовного слова - тобто ті "псевдо" (по сучасному "Ніки"), що надавали козаки своєму побратиму (кожному з нас родинному предку), щоб коротко виразити суть його характеру, своєрідний "ярлик". Щось схоже робили американські індійці: "Біле перо", "Чингачгук" або в школі подібне буває серед однокласників.


  /\../\
  ("00")
 ...=*=...
 (.\.|.|/.)~~~**

При написании ответа используется разметка Markdown.