3406 дней назадКароліна

Перший чоловік заборгував десь 10000 грн по аліментах, як зробити щоб він виплатив?

Основной вопрос - есть ли с чего платить? Если есть, то взыскивать с дохода, наложить арест на движимое имущество, ходатайствовать о запрете выезда за границу...

Кароліна (автор вопроса)

Виізд закритий давно..майна нема..не працює..але гроші має..знаю. Має машину але не на себе.. А можна шоб аліменти платила йогл мама? Вона має пенсію оформлену??

Аноним

Якщо «має» не на себе, значить не має. Мама не є членом подружжя, так само як тато, сестра, брат, та інші особи крім чоловіка та дружини, тому вимагати з них аліменти незаконно.

Таке питання: він платить хоч скількись, чи взагалі нічого?

Кароліна (автор вопроса)

Нічого..

Юридическая фирма ChernikS

Если не платит совершенно ничего - можно немного придавить - подання держ виконавця на відкриття кримінальної справи думаю его расшевелит.

Аноним

А если платит крохи, скрывает имущество, долг растет? По закону должны открывать крим.дело или это на усмотрение следователя?разъясните пожалуйста, потому как мнения юристов расходятся!

Резулятивная часть решения у Вас какая? Что взыскали-то хоть ?

Аноним

Стягувати з фио алименты на утримання непрацездатнои матери фио, у розмири 200 грв., щомисячно, починаючи з дати надходження позовной заяви до суду, а саме з 2010р. А в реальности платит 50 грв. В два месяца.

Кароліна (автор вопроса)

По 500 грн щомісячно до повноліття з 2012 року..всього заплатив 4000 грн..бо настрашився криміналу..і все.

При написании ответа используется разметка Markdown.