3421 день назадАноним

я подавала позивну заяву про розiрвання шлюбу ми з чоловиком помирились я хочю забрати позику мени звертатися до суддi який вiв справу чи як.Скажiть будласка, дякую

якщо рішення по справі не було винесене, тоді Вам слід звернутися до того ж суду із заявою про відмову від позову

Аноним

рiшення було нам дали 6 мiсяцiв на роздуми,але ми з чоловiком помирились щоб забрати позивну заяву чи повинен бути присутнiм чоловiк и як задовго це буде тривати.скажiть будласка дякую.

Вам дали срок на примирение, в процессе перерыв. На следующее заседание подайте заявление об оставлении иска без рассмотрения

Аноним

заявление об оставление иска без рассмотрения я подала через ниделу суд мой муж должен присудствовать или нет. скажите пожалуста спасиба.

Желательно присутствие, но если его не будет, заявление должны рассмотреть

Виктория

Муж подал на развод. Но мы помирились.Через 7 дней написал заявление, чтобы не рассматривали дело. Это все или еще что то надо делать?

Формально правильно (оптимально), - муж подает заявление об оставлении иска без рассмотрения, это его процессуальное право как истца. Производство закрывается.

Маша

чи можна забрати заяву про розлучення,після того як прийшла повістка до суду,суд буде 3 березня

Можна подати заяву про залишення позову без розгляду, тобто на підставі вашої заяви суд виносить ухвалу про залишення позову без розгляду і дальше питання щодо вашої заяви про розірвання шлюбу не буде розглядатися.

~= А Д В О К А Т =~

Можна спробувати просто не з'являтись до суду 2 рази (або й більше).

Аноним

Ми з чоловіком подали заяву на розірвання шлюбу. Суд виніс постанову про розірвання шлюбу. Але свідоцтво про розірвання ми не оформлювали і штампу в паспорті про розірвання теж не ставили. Через 2 роки помирилися з чоловіком. Скажіть, як далі бути?

~= А Д В О К А Т =~

Докінчувати швидко процес розлучення і вдруге брати шлюб - тільки так. Або жити так як є і накопити собі на майбутнє купу проблем із спадкуванням і ін.

Леся Целикова 0505542573

Получить свидетельства о разводе и снова пожениться. Зато праздник устроите снова себе.

Якщо рiшення суду про розiрвання шлюбу ухвалене судом, воно є остаточним i не потребує видачi свiдоцтва про розірвання шлюбу в органах РАГСу. Судовi працiвники самi скеровують данi про це до РАГСу, iнформацiя вноситься у єдиний електронний реєстр. (змiни до Закону "Про внесення змiн до деяких законiв України щодо документiв, що пiдтверджують громадянство України, посвiдчують особу чи її спецiальний статус"). Тому ви розлучені...

Анастасия яблонська

А можна якось дома написати цю заяву и занести чим можна таке зробити чи можете мени надати зразок циеи заяви мий чоловик бильше не пье будь ласка чи е вас зразок заяви

Аноним

Рммс

Аноним

Підскажіть мені, якщо суд охвалив рішення про розлученння, але в дію воно входить 27.12. Можу я ще забрати заяву ???

Аноним

Скажіть,будь ласка,чи можна в процесі розлучення забрати свідоцтво про шлюб із суду?

Можна, якщо відмовитись від позову, у разі примирення. При розлученні оригінал свідоцтва про шлюб залишається в матеріалах справи.

уляна

Як написати заяву щоб суд розглядав справу без мене

уляна

Як написати заяву щоб суд розглядав справу без мене

Заяви на сайті не складають, це в індивідуальному порядку звертайтесь до юриста або шукайте зразки в інтернеті.

Аноним

Пока здесь будете все обо всем расспрашивать еще раз решите разводиться-.Вы уж определитесь -стирать носки и готовить ли порхать?

Аноним

сидеть здесь и отвечать Де6тально по пунктам никто не будет Бесплатно.

~= А Д В О К А Т =~

Поэтому выберите компетентного юриста из правой "синей" колонки (кликните на "синее" название юриста) и обратитесь на его персональную эл.почту, полученную после просмотра его профиля. Это обезопасит вас от не верных действий и непоправимых ошибок.

Аноним

но не первого -это просто вывеска- никакого Анатолия МИколайовича в действительности нет -как нет его фамилии, нет такой личности.Увы -жаль -но НЕТ!!!

Олена

чи можна забрать заяву про розлучееня

Тактика ТОЛИ -не зъявлятися в суд -Нет ничего кроме Хитрости и А ВДРУГ ПРОЙДЕТ????. Ответ Неполезныйскорее Бесполезный.

Ответ Верный: 1. Пишется заявление о Прекращении Рассмотрения Гражданского Дела. 2. Сдается в канцелярию Либо отправляется по почте.

Олена, потрібно подати заяву про залишення без розгляду справи про розірвання шлюбу.

СТоит признать -подавать заявления в Украине лучше на украинском, хоть суды на ВОстоке Украины-Харьков,Запорожье,Днепр,Сумы,Полтава,ЛУганск украинский. Донецк Украинский принимают и документы на русском и в судах русская речь -нормально.

СТоит признать -подавать заявления в Украине лучше на украинском, хоть суды на ВОстоке Украины-Харьков,Запорожье,Днепр,Сумы,Полтава,ЛУганск украинский. Донецк Украинский принимают и документы на русском и в судах русская речь -нормально.

Аноним

Я подала тиждень назад заяву. На розірвання шлюбу. Тепер хочу забрати. Що для цього потрібно?

написать в суд ходатайство об оставлении иска без рассмотрения

Аноним

якщо написати заяву про зупинення розгляду справи (про розлучення), мені свідоцтво про шлюб зразу віддадуть, чи потрібно чекати буде деякий час? дякую

в таком случае не отдадут

~= А Д В О К А Т =~

Для "зупинення" потрібна не лише заява, а й належна причина, інакше відмовить суд в зупиненні.

Аноним

Доброго дня! Подала на розлучення з чоловіком, двоє спільних дітей, написали обидвоє заяву, що з’являтися на суд не будемо, чоловік ні нащо не претендує, поділ майна немає, аліменти згідний платити, перший суд вже був, ми не з’являлися, перенесли на наступний раз. В мене питання, за другим разом розведуть, чи перенесуть на третій раз? Дякую.

~= А Д В О К А Т =~

Напишіть заяву щоб розглядали без вашої участі, то може це прискорить.

Аноним

Заяву на розвід забрада чи будуть стягувати з чоловіка судовий збір

Ні, не будуть, бо Вам повернули позовну заяву.

Аноним

Добрий день! Подавала на розвід та аліменти. Обидві заяви забрала але мені сказали що з чоловікп будуть стягувати судовий збір по другій заяві. Чи це так? Суд по аліментах назначений був на 20.08.2020р

Аноним

Добрий день! Подавала на розвід та аліменти. Обидві заяви забрала але мені сказали що з чоловікп будуть стягувати судовий збір по другій заяві. Чи це так? Суд по аліментах назначений був на 20.08.2020р

Доброго дня. Так, можливо, потрібно дивитись зміст рішення суду.

Чоловік подав заяву без мого відома. За два тижні поїхав за кордон. Я можу забрати заяву щоб небуло розводу

Я можу забрати заяву без чоловіка,якщо він подавав на розвід

Не можна, тільки за його зверненням або через представника за довіреністю. Є варіант, що суд може залишити позов без розгляду, якщо позивач не буде з"являтись до суду та не подавав заяву про розгляд справи за його відсутністю або за участю представника.

Аноним

Чи можна забрати заяву про розірваня шлюбу коли судя не призначив ще слуханя

~= А Д В О К А Т =~

У будь-який час можна перервати судовий процес розлучення до винесення рішення судом.

Аноним

Як забрати позовну заяву про розлучення, якщо засідання призначене на 30.11.2020? Дякую

freelawer

Потрібно написати заяву про залишення позовної заяви без розгляду

Маша

Доброї ночі стидно тепер визнавати я не подумавши подала на розлучення з чоловіком йому не сказала дітей немає прожили лише 11 місяців тепер я рішила що я погарячкувалась хочу забрати заяву чи повернуть мені свідоцтво про шлюб

freelawer

Добрий день, свідоцтво повернуть, якщо ні в РАЦСі можно завжди взяти дублікат. Напишіть в суд заяву про залишення позовної заяви без розгляду і все

При написании ответа используется разметка Markdown.