3413 дней назадDmytro

Газове господарство визнало побутовий газовий лічильник непридатним до застосування.Тобто не відповідає вимогам п.6.4.1 Рекомендацій Р 50-071.98 по зовнішньому виду: корпус лічильника і кришка відлікового механізму пофарбовані в домашніх умовах, що заважає виконати об"єктивну оцінку зовнішнього вигляду лічильника на наявність чи відсутність на поверхні лічильника пошкоджень і дефектів, які можуть перешкоджати роботі лічильника або впливати на їх функціонування.Хоча за результатами експертизи лічильник: функціонує, герметичний, вкладається в допустимі похибки.Насправді корпус лічильника було заляпано фарбою при окрасці газових труб та побілці стін. Коли працівники знімали газовий лічильник то попередили, що даний лічильник буде визнано неспривним їз за покраски, на що я відповів що за декілька хвилин відмию краску але вони не погодились на мою пропозицію.Наперед дякую за консультацію.

Аноним-2

Вы не сформулировали вопрос.

Аноним

Добрый день ! У Вас есть раздел метрологии Р 50-071-98 ??? Хочу прочесть его , а найти ни где не могу...

Аноним

метрологии Р 50-071-98 ???

Алексей

Что делать в этой ситуации подскажите?

Аноним

Доброго дня. Підкажіть де можна знайти розділ метрології Р50-071-98? Хочу прочитати

Сергей

действительна ли методика Р50-071-98 на 1,11, 2020, потому что вместо нее утверждено ДСТУ 9034:2020 с 1,11,2020

~= А Д В О К А Т =~

Юридическую силу по общим основаниям имеет последний нормативный документ, который отменяет предыдущий.

Валентина

Здравствуйте. У меня поверили газ счетчик и написали что согласно вимогам Р50-71-98 п6. 4.1 відліковий пристрій не відповідає вимогам ЕД (номер нечитаємий). Сказали міняти лічильник на новий так як цей не підлягає навіть повірці. Чи правомірне таке рішення? На теперішній час

~= А Д В О К А Т =~

Якщо маєте юридичний конфлікт - то необхідно його вирішувати через суд.

Светлана .

В марте 2018 года снял счётчик газа из-за несоответствия его пломбы, номеру пломбы, указанной в акте инвентаризации.В марте 2021 года прислали пакет документов по снятому счётчику, в том числе " Протокол засідання комісії з розгляду актів про порушення вимог Кодексу" , которое состоялось 10 бер езня 2021року. Не противоречит ли дата проведения заседания указанной комиссии пункту 8 главы 5 раздела ХІ КГС (о том, что заседание комисии должно быть проведено не позднее двухмесячного срока со дня составления акта о нарушении), если принять во внимание, что такая редакция этого пункта принята 29.07.2020 г. ?

александр

лакокрасочное покрітие не отвечает требованиям завода-изготовителя

При написании ответа используется разметка Markdown.