3370 дней назадАноним

Добрий день!

Вчора, в Продуктовому супермаркеті "Абсолют" я намагався придбати алкогольний напиток (Мені 25 років). продавець попросила предявити документ для підтвердження мого віку, на що я показав своє водійську посвідчення. Продавець відмовилась продавати, вимагаючи предявити паспорт, оскільки вони не продають по правах. Я покликав адміністратора вияснити чому мені не продають товар. Адміністратор підтвердила те, що вони не продають алкогольні напої по водійському посвідченню оскільки це неофіційний документ, і в них є розпорядження не продавати за ним а тільки за паспортом. Показати це розпорядження адміністратор відмовилась і продавати теж нахамивши мені. Що я можу зробити в цій ситуації?

Сергій (098)150-41-47

Продавець пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових або тютюнових виробів зобов'язаний отримати у покупця, який купує пиво (крім безалкогольного), алкогольні напої, слабоалкогольні напої, вина столові або тютюнові вироби, паспорт або інші документи, які підтверджують вік такого покупця, якщо у продавця виникли сумніви щодо досягнення покупцем 18-річного віку.

Якщо в правах зазначений Ваш вік, то працівники ПС неправі.

Аноним (автор вопроса)

В правах зазначена дата народження, яка була представлена мною. І по хамськи відказано в продажі пива. Що мені можна зробити?

Сергій (098)150-41-47

Напишіть скаргу в книгу скарг, в захист прав споживачів.

При написании ответа используется разметка Markdown.