3374 дня назадОлег, OlegVD1@rambler.ru

Мною, як ФОПом був підписан із ТзОВ договір оренди приміщення в січні 2014р. В договорі в пункті про вартість оренди вказано, що вартість оренди становить 20 000грн. без ПДВ, тобто 24 000грн. Проте, в цьому пункті, як і ніде в іншому місці в договорі не вказано за який період ця оплата, є лише кінцевий термін оренди. Тобто не вказано, що суму 24 000грн. я зобов'язаний платити в місяць, квартал, рік... З січня по червень 2014р. щомісячно я підписував із орендодавцем (ТзОВ) акти виконаних робіт. В кожному акті фігурує сума 20 000грн. без ПДВ. З липня 2014р. я перестав орендувати приміщення. Тепер, Орендадавець звернувся із позовом в Господарський суд із позовними вимогами на суму всіх шести актів. Чи можу я не визнавити суму позовних вимог на підставі того, що в пункті про вартість оренди не вказано за який період є обумовлена сума в 20 000 грн. без ПДВ? Наперед вдячний за консультацію!

не визнавати Ви можете все, що завгодно. потрібно вивчити всі документи. якщо маєте можливість, то скиньте договір та акти мені на електронку, проаналізую їх

Клієнт в більшості випадків не бачить багатьох варіантів розвитку подій, тільки аналіз матеріалів юристом, тим більше, матеріалів для точної відповіді у вас достатньо (судячи із запитання).

При написании ответа используется разметка Markdown.