3372 дня назадАноним

Чоловік зробив проти моєї волі СТО на подвірї біля будинку.Життя перетворилося на пекло: пянки , прохідний двір,постійно посторонні люди, перестав цікавитися дітьми.Я приходжу з роботи втомлена, а спокою нема. На ніякі мої прохання він не звертає уваги.Почав зловживати алкоголем, грошей від тієї майстерні я не бачу-тільки скандали.Як мені зробити , щоб дану майстерню чоловік зробив десь на нейтральній території (можна ж взяти та орендувати гараж).На контакт він не йде.Як зробити це примусово?Мене більше цікавить , щоб даної СТО не було на моїй приватній власності? Чи можу я по цьому питанні звернутися в суд?

Ви є власницею бідівлі і двору??? чоловік зареєстрований офіційно?

Аноним (автор вопроса)

будинок придбаний в шлюбі , ми тут живемо 7 років.Все зареєстровано на нього.Всі ремонти, перебудови, гараж робилося за кошти з сімейного бюджету.Тепер через оту СТО чоловік перетворив моє життя та життя дітей на пекло.Чи можу я щось змінити?

  1. Створити йому проблеми щодо незаконної підприємницької діяльності (відсутність необхідних для такого бізнесу документів та впевнена, бізнес на зем. ділянці для цього не призначеній), але такий хід вдарить по вашому сімейному бюджету гривнею (штрафи від контролюючих органів тощо). 2. Розлучатися та ділити будинок і зем. ділянку, виділяти вашу частину в натурі та відгороджуватись від частини чоловіка.
Аноним (автор вопроса)

Якщо я розлучуся, то боюся, що взагалі не буду мати слова . Щоб не стало ще гірше...Чи тоді ( якщо все продовжуватиметься )я зможу звернутися в суд зі скаргою?

Будинок ви дітитимете в судовому порядку, якщо не досягнете згоди.

При написании ответа используется разметка Markdown.