3366 дней назадЮрій

Доброго дня.

Підкажіть будь-ласка чи маю я право здійснювати прихований (не прихований) аудіозапис без (з) дозволу (попередження)? Якими нормативно-правовими актами регулюються вищезгадані дії? Чи є вимоги щодо техніки, на яку здійснюється аудіозапис (ліцензія, інші документи і т.д.)? В яких державних (не державних) органах чи за інших умов дозовлений такий запис?


Окремо цікавить аудіозапис в приміщенні віськового комісаріату?

Просьба відповідь надіслати на vanam2@rambler.ru Вдячний за відповідь

для чого цей запис Вам?

Юрій

У зв'язку з часто великими об'ємами інформації отриманої в вищезгаданих органах і неможливістю її фізично запам'ятати. Ніяких протиправних чи копрометуючих намірів в цьому немає.

Є відповідні рішення Верховного суду, що роз'яснюють дане питання ---- приватний аудіозапис, що робиться фізичною особою, дозволяється без заперечень і без попереджень. Юридичні особи і всі інші мусять попередити про здійснення аудіозапису(і заперечення здається ні на що не впливає). І правоохоронні органи за певною процедурою можуть здійснювати аудіозапис. Не забувайте лайкать.

Юрій

Дуже вдячний за відповідь. Якщо би ще посилання на рішення ВС чи реквізити цього ршення. Не получається мені самому його знайти.

При написании ответа используется разметка Markdown.