3353 дня назадПетро

Доброго дня. Я зняв відео як п"яні хірурги зиралися робити операцію, і виложив у мережі http://youtu.be/7Fz660GcUHI. Після чого до мене стали звонити родичі хірургів і погрожувати посадити мене за приховану зйомку і пропонування хабара. Наскільки їхні погрози реальні і що мені робити в даному випадку?

Як на мене я тут не побачив пропозиції хабаря))) Є ймовірність, що приховану зйомку можна розкрутити до статті 359 Кримінального кодексу України (Незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації), передбачено штраф від 200 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі чи позбавлення волі на строк до чотирьох років.

У кого кращі будуть адвокати - той і переможе))) Хоча треба викручувати ситуацію з позиції, що ви порушили закон.

Петро (автор вопроса)

Дякую Вам за відповідь. Чи можна зйомку на мобільний телефон який я тримав прямо перед ними розцінювати як приховану зйомку спеціальними технічними засобами?

Аноним-2

Мобильный телефон, купленный в розничной торговой сети, не является "спеціальним технічним засобом". Паспорт на телефон, руководство пользователя, чек о покупке Вам в помощь.

Для борьбы против пьянства этих хирургов на рабочем месте отснятый фрагмент бесполезен. Плохо, что в этом фрагменте не слышно Вашего предупреждения о ведущейся видеофиксации.

При написании ответа используется разметка Markdown.