3340 дней назадАноним

Незаконно змінився голова ЖБК, який видає членам ЖБК посвідчення. Люди відмовляються отримувати посвідчення про членство оскільки вони підтверджують легітимність нового голови правління. Чи правда це?

Аноним

Правда про що? Про "нового" голову, чи про видачу посвідчень, чи про те, що "відмовляються". Ми ж не присутні на ваших "обраннях голів, видачах посвідчень і відмов у їх отриманні". Висловіть, будь ласка питання більш чітко.

Аноним

Зборів, на яких обирали голову ЖБК не було. Люди прийшли на прийом і побачили нову людину, я представилася як новообраний голова правління ЖБК. Коли люди почали з'ясовувати звідки вона взялася, то вона почала питати прізвища, а потім дістала якийсь список і сказала "ви не забудовник, тому ви не є членом кооперативу, а отже не маєте права нічого тут вимагати". В тепер вона видає посвідчення членів ЖБК, бо без цих посвідчень не можна приходити на прийом і ставити будь-які питання та отримувати будь-яку інформацію. Частина людей (переважно похилого віку) почали приносити фотокартки та отримувати від неї посвідчення про членство. Інша частина людей відмовляється це робити, оскільки вважають, що отримавши це посвідчення, вони автоматично підтвердять її право займати посаду голови нашого ЖБК. Ось я і запитую чи правда, що посвідчення про членство в ЖБК підтверджує легітимність голови правління? Моя власна думка, що це не правда. Але я хочу почути відповідь юристів. Можливо ви підкажете де можна прочитати таку інформацію. Дякую

При написании ответа используется разметка Markdown.