3336 дней назадАноним

Через скільки днів після бійки можна знімати побої???

Добрий вечір. Чоловіка можуть притягнути до кримінальної відповідальності за умисне спричинення легких тілесних пошкоджень. Можете написати заяву, проте це потрібно було робити одразу, знімати побої, до через певний час не можливо довести причини та час виникнення ушкоджень. Спір потрібно вирішувати у судовому порядку.

Аноним

Доброго дня! В школі стався випадок: діти(10-11років) між собою побились, є кілька синців на тілі, один з хлопців пожалівся батькам, вони написали заяву директору школи, і грозяться написати заяву в поліцію, чим це загрожує іншій дитині? Писати зворотню заявку? Зняти побої(пройшов один день)?

Доброго дня! Так, потрібно теж звертатись з заявою, та знімати побої, за дитину відповідає школа, якщо це сталось у школі, у подальшому можуть бути заявлені вимоги про відшкодування шкоди у судовому порядку.

~= А Д В О К А Т =~

Бійка - це серйозно, особливо, якщо тілесні ушкодження виявляться значними, або не дай Б_г якийсь орган втратить функціональність (адже можна і око вибити, і слух втратити і струс мозку причинити з наступними наслідками тощо). І справа не с тому хто перший, а хто другий зніме побої. А справа в тому - хто буде визнаний винуватим у бійці (саме це буде виясняти поліція навіть у випадку коли діти по віку не підлягають кримінальній відповідальності - розслідування по всім правилам мусять провести). Тобто, грубо кажучи, - винуватий переважно той, хто перший почав цю бійку, перейшовши з словесної "дискусії" до "фізичного впливу". Адже ще є інтернати для "важких" дітей, куди ще можна потрапити замість "домашніх маминих пиріжків" (тобто на "малолєтку"). А вже потім буде даватись юридична оцінка тому чи є ще й цивільно-правова вина школи або батьків тощо, які недослідкували за дітьми в період часу, коли за них відповідають юридично.

Аноним

Добрий вечір! В мене струс мозку після побиття пьяним поліцейським не у формі! Вже написав відмову від претензій! Чи можно написати ще раз заяву на цього поліцейського?

Доброго вечора. Можна, все буде залежати від доказів, потрібно звертатись до юриста/адоката, який буде захищати Ваші порушені права.

~= А Д В О К А Т =~

Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Аноним

неХристианская у нас страна . Любим лишь себя да родных.

~= А Д В О К А Т =~

У нас религия отделена от государства. И не исламская, и не иудейская, и не буддистская и пр.

Дмитро.

Ситуація така,9 лютого я йшов до криниці по воду,і на мене напав Мачулка Олександнр у нетверезому стані алкогольного сп'яніння,на що моя мати Тимчик Галина Григорівна викликала поліцію,поліція приїхала склали протоколи,про те що Мачулка був п'яний у протоколі не записано.15 лютого був суд і Мачулка Олександнр отримав 5 діб арешту.Потім 16 лютого співмешканка Мачулки Гриценко Ніна пише заяву про побиття,нібито 9 лютого я її побив,і наніс її тілесні ушкодження,средньої важкості,21 лютого Гриценко знімає побої про побиття,і заяву подають до слідчого.Лже свідки від баби її Рідна сестра Токан Валентина,та співмешканець Мачулка Олександнр.25 лютого заяви передають то прокуратури,прокурор передає до суду,суд призначають на 21 травня.Будьласка допоможіть,як довести свою правоту,бабу я небив,навіть пальцьом не торкався,

Дмитро Тимчик 0662969515

Ситуація така.9 лютого я йшов поводу,і на мене напав Мачулка Олександр і почав мене бити,Мачулка був у нетверезому стані алкогольного сп'яніння,Після чого моя мати Тимчик Галина Григорівна викликала поліцію,Полція приїхала і почали складати протоколи проте що Мачулка був п'яний у протоколі не записали.На виклик Приїхали Камінський і Курбаєнко це працівники поліції,на що Курбаєнко почав по приїзду вирішення своїх питань з Стафійчук Оленою,а саме хотів щоб Стафійчук Альбіна намалювала йому сімейний портрет,за це пообіцяв не карати за бійку Мачулку.При складанні протоколів були присутні Я Тимчик Д П,моя мати Тимчик ГГ,зі сторони Мачулки Гриценко Ніна,Стафійчук Олена.Потім 15 лютого був суд,і Мачулці дали 5 діб арешту,мені теж но Вінницький вищий апеляційний суд мене повністю виправдав.Потім 16 лютого Гриценко Ніна це співмешканка Мачулки,пише заяву про побиття,нібито 9 лютого близько 11 години дня я її побив,21 лютого Гриценко Ніна знімає побої,про побиття,25 лютого заяву передають до прокуратури,прокурор передає до суду,Лже свідки зі сторони Гриценко Ніни це її співмешканець Мачулка Олександр,рідна дочка Стафійчук Олена,та рідна сестра Токан Валентина,яка втой день 9 лютого була на базарі в Кодимі.Суд призначили на 21 травня.Допоможіть як довести свою правоту,Гриценко Ніну я небив,а заяву вона за те написала що її співмешканцю Мачулці Олександру дали 5 діб арету,і щоб мені відростити Гриценко Ніни написала на мене заяву нібито я її побив.

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Аноним

Доброго дня, якщо мама нанесла дитині удари покусала в результаті, великий синяк на нозі спухший палець гематома на голові. Як можна кваліфікувати дії матері? (і яке вона може принести покарання?)

Доброго дня! Кваліфікувати дії буде слідчий залежно від тяжкості телесних ушкоджень, звертайтесь до поліції з заявою про злочин.

При открытии уголовного производства в Украине Вам следователь Обязан дать Вам направление на экспертизу.

Аноним

Доброго дня.побили чоловика и вивезли до рички и викинули,видибрали телефон и обручальне кольцо.що робить?я знаю хто його побив Але там все шито Котто.

Аноним

Крито

~= А Д В О К А Т =~

Вам терміново потрібен адвокат. З такого питання - звертайтесь персонально.

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. “Чергові» повідомлення на форумі, надаються надто коротко, коли думати над відповіддю юрист може не більше п'яти хвилин. Така відповідь може надати тільки загальний напрямок, лиш направляючий «вектор» для вирішення питання, від якого до реальної юридичної допомоги відстань, як «пішки до Місяця»! А щоб отримати дійсно корисну консультацію, правову допомогу, процедурне супроводження, грамотний текст необхідного звернення навіть і дистанційно (що є найбільш в рази оптимальніше за критерієм «ціна-якість» ніж звернення ОЧНО до адвоката / юриста), - то потрібно дати можливість юристу затратити необхідні трудогодини, мати можливість досить неспішно, творчо знайти може й нестандартний вихід, або алгоритм дій; або знайти ту статтю закону або знайти ту прогалину в законодавстві, що можна буде корисно використовувати для найкращого захисту інтересів або для мінімізації негативних процесів і для зменшення ризиків. ІНАКШЕ КОРИСНУ ПОЗИЦІЮ НАСПІХ ВИРОБИТИ НЕМОЖЛИВО!!!

Аноним

Доброго дня. Скажіть мені, чи має право на обшук двору полія, без ордеру, чи можуть вони на підставі своїх придположень забирати людину з дому без любих належних документів, а після цього ще й на протязі 4 годин бити людину для зізнання того чого не робила.???? Скажіть як краще вчинити????

Аноним

Стався конфлікт і мене побив чоловік. На момент приїзду патрульної поліції на моєму тілі не було ознак тілесних ушкоджень, лише почервоніння,а на наступний день зявилися численні синці. Коли варто зняти побої, і чи потрібно це робити взагалі? Що загрожує кривднику в такій ситуації? Дякую

Аноним

Стався конфлікт і мене побив чоловік. На момент приїзду патрульної поліції на моєму тілі не було ознак тілесних ушкоджень, лише почервоніння,а на наступний день зявилися численні синці. Коли варто зняти побої, і чи потрібно це робити взагалі? Що загрожує кривднику в такій ситуації? Дякую

Аноним

Стався конфлікт і мене побив чоловік. На момент приїзду патрульної поліції на моєму тілі не було ознак тілесних ушкоджень, лише почервоніння,а на наступний день зявилися численні синці. Коли варто зняти побої, і чи потрібно це робити взагалі? Що загрожує кривднику в такій ситуації? Дякую

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно не тільки знімати побої, а вчинити ряд інших юридичних дій, звернень. Краще щоб ще супроводжував юрист хоч би дистанційно. Знімати побої потрібно чим по скоріше, інакше все заживе або не буде доказово прив'язане до дати побиття. Відповідальність кривдника залежатиме від грамотності звернення, це завжди "тонка матерія", від тяжкості отриманих ушкоджень, тим більше, що ви сама можете передумати притягувати кривдника до відповідальності (наївно пожаліти його чи простити тощо).

Аноним

Чоловік поставив синець на оці. Заяву в поліцію писати не хочу. Питання: чи при розлученні в суді фотодокази будуть чогось варті? Чи обов'язково треба знімати побої і писати заяву?

Аноним

Мене побив чоловік.Був викликаний наряд поліції ,ми написали заяви.Але у мене на момент приїзду паьрульних на було видих ознак побиття,крім скуйовдженого волосся і брудного одягу.Мені не запропонували звертатися до лікаря про зняття побоїв.А ранком у мене шишка на голові,синій палець,виступили синці на тілі і сильно болить шия я не можу ні напружити ні повернути голову, що робити у такому випадку.Сьогодні неділя

Звертайтесь до поліції, беріть направлення на судово-медичну експертизу для визначення ступіню телесних ушкоджень, звертайтесь до лікаря. Лікарні та поліція працюють у неділю.

~= А Д В О К А Т =~

*тілесних. Потрібно не в лікарню, а до суд-мед експертів живих осіб звертатись з таким направленням. Вони дійсно працюють без вихідних.

Микола

Через скільки часу повинні поліцейсткі відредагувати на заяву про побиття людини?

к юристу в платную консультацию

~= А Д В О К А Т =~

Залежить від правильності тексту звернення (заяви) та вміння здійснювати контроль за розглядом поданої заяви...

Юлечка

Мене побив чоловік. Зламав мені хребет, в поперекового відділу. Я одразу заяви не написала. Пройшов місяць, чи я можу ще її написати?

Юлечка

Мене побив чоловік. Зламав мені хребет, в поперекового відділу. Я одразу заяви не написала. Пройшов місяць, чи я можу ще її написати?

Так, маєте право звернутись з заявою про злочин та насильство у сім"ї, все буде залежати від наявності доказів.

Аноним

Добрий день.У нас така ситуація....В неділю 7 червня пьяний хлопець ледь не збив моїх дітей на автомобілі(у меншої дитини була істерика після цього).....Після чого цей хлопець втік до батька ,заховав машину в гараж.Мій чоловік поїхав до них,вигукав,вони полаялися,той хлопець почав мотивувати це тим,що він хотів просто злякати.Чоловік мій не витримав і вдарив його.9 червня вони поїхали написали на чоловіка заяву за побиття(а ще в батька цього хлопця піднявся тиск)Вдарив чоловік його за двором.Вони ,начебто оці всі крики записали на диктофон.Що грозить моєму чоловіку?Дякую

Доброго дня. Можуть притягнути до кримінальної відповідальності за умисне спричинення тілесних ушкоджень, кваліфікація діяння залежить від наслідків та визначення ступеня тяжкості, потрібно було не самому з"ясовувати стосунки, а викликати поліцію та заявляти про вчинення правопорушення.

Аноним

Доброго вечора, гуляла з подружками, і раптово сталася бійка між компаніями хлопців, ми спробували їх розняти, а натомість неповнолітній хлопець років 16, в алкогольном сп'янінні вдарив мене у вухо. Вухо повість синє і дуже сильний біль, також і більша половина голови болить. Зірвав кульчик срібний, який так і не знайшла. Це сталося біля1:30 ночі. Я викликала поліцію, вони сказали щоб вирішувала коли саме заяву писати буду. Я вирішила мирно розібратись, але хлопець не йде на контакт, тільки вибачився. Мені 17 років, 18 буде через 2 місяця. Що робити? В такій ситуації перший раз.

Доброго вечора. Звертайтесь до поліції з заявою про спричинення тілесних ушкоджень та до лікаря для лікування та зафіксувати факт спричинення шкоди.

Аноним

Дякую!

Аноним

Я побив хлопця і в нього зламався зуб , в нього є відео з камери спостереження чи може він написати на мене заяву (пройшло вже 2 місяці після бійки)

~= А Д В О К А Т =~

Може. Зуб не відновлюється аж до його протезування, це ж не гематома.

АнонимАнна

Добрий день. Я працюю на ринку і в мене з сосідкою по ролету відбувся конфлікт, вони зачіпала мене декілька днів словесно а потім накинулась на мене з кулаками при свідках і при моїй дитині. Я заяву написала але побої не знали. Дільничий закрив справу і написав що немає ні свідків і взагалі що я її змусила напригнути на мене з кулаками. Я хочу найняти адвоката і засудити її і дільничного покарати. Це можливо??

~= А Д В О К А Т =~

Можливо - звертайтесь персонально на ел.пошту із профілю.

Аноним

Цілу ніч бив чоловік при дитині. Душив, коли звала на допомогу. Не випускав з кімнати і забрав телефон. Що робити? Я від нього пішла і зараз він погрожує вбити...

freelawer

Заяву в поліцію, побої знімайте. Або краще всього зателефонуйте на гарячу лінію безкоштовно з мобільного 116 123 або зі стаціонарного 0 800 500 335. Це національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства. Вони зкерують куди потрібно

freelawer

З чоловіком в контакт не вступайте. Також рекомендую звернутись в службу у справах дітей, якщо то все при дитині, вона також є жертвою домашнього насильства. Вимагайте, щоб застосували терміновий заборонний припис

~= А Д В О К А Т =~

А ще краще зразу подавайте позов до суду на розлучення, на аліменти, на проживання дітей з вами (якщо причина побиття дійсно була несправедлива, оскільки деколи буває навпаки, якщо гарно спровокувати). Та зауважте, що тоді далі вам прийдеться всі житейські проблеми (фінансування проживання, побутові питання) вирішувати виключно самій (за тата і за маму). Тому потрібно зважити - а воно того варто? Якщо все ж варто - тоді рішуче ВПЕРЕД.

~= А Д В О К А Т =~

Це тому такий текст, що є велика частка якщо потім, коли вже все покрито позором від офіційних звернень (коли "виносять сміття із дому"), - всі "ворогуючі" сторони все ж примиряються і після марного опозорення самих же себе - все повертають добровільно до попереднього стану. Але певні позиції (кар'єрний ріст, збільшення зарплати, відношення сусідів та друзів) вже бувають втрачені НАЗАВЖДИ і безповоротно. Тобто це все одно що "копнути самого себе"...

Катя

Ситуація яка сталася у четвер. Нанесли легкі тілесні ушкодження неповнолітній дитині спирають усе на чоловіка, мати постраждалого один день каже що він бив його три рази з коліна у голову, на другий день розповідає що вже два рази, вплутала місцеву жінку що вона їх розбороняла, жінка твердить що навіть і не знала що була бійка. Потім розповідає що не тільки мій чоловік а ще дві людини били її сина, хоч коли була бійка однієї з вказаних нею людей там взагалі не було. Грозить тим що усе бачив її зять хоч на другий день після бійки до нього дзвонили він сказав що нічого не бачив, а потім розповідає що усе бачив (свідомо неправдиві свідчення) бо те що він розповідає взагалі не було. Побили у четвер а побої їде знімати у понеділок. Міліція за 5 днів навіть не приїхала. Мене цікавить які є рішення цієї ситуації для мого чоловіка. Чоловік твердить що він небив, а коли постраждалий замахнувся він просто його відштовхнув, а бив його другий хлопець у якого теж є тілесні пошкодження.

~= А Д В О К А Т =~

У вас заплутана ситуація, потрібно розбиратись детально мати діалог. Звертайтесь персонально - на форумі це не осилити.

christy walton

Ищете ссуду для консолидации долга, необеспеченные ссуды, бизнес-ссуды, ипотечные ссуды, автокредиты, студенческие ссуды, личные ссуды, венчурный капитал и т. Д.! Я частный кредитор, предоставляю ссуды компаниям и физическим лицам с низкими процентными ставками и разумной процентной ставкой 2%. Электронная почта: christywalton355@gmail.com

При написании ответа используется разметка Markdown.