3317 дней назадАноним

Здравствуйте! При оформленні (створенні) Проекту землеустрою земельної ділянки (городу), коли заміряли земельну ділянку - її не зовсім точно виміряли - з одного боку на 4 метри менше. Оформлюємо спадщину. Документи подали вже на Державну реєстрацію. Які можуть бути наслідки цієї неточності. Нам у цьому незручностей немає. Чи можуть виникнути проблеми, претензії з боку сільради, сусідів, якщо виникне необхідність продати земельну ділянку?

Проблеми виникнути можуть. Відповідно до ст.1268 ЦК України: Спадкоємець за заповітом чи за законом має право прийняти спадщину або не прийняти її. Не допускається прийняття спадщини з умовою чи із застереженням. Тобто, за технічними документами на землю, Ви прийняли лише частку земельної ділянки, що Законом не дозволяється. Вам необхідно звернутися до відділу земельних ресурсів для виправлення помилки.

Аноним (автор вопроса)

До оформлення спадщини земля не була приватизована і Проекту землеустрою не було. Проект розробляли вже в процесі оформлення спадщини. Це перший офіційний замір землі і документ, який точно зазначає її площу. До цього були лише документи з сільради без остаточних точних замірів.

Тоді так і пишіть, земля окремо, спадщина окремо. Як я зрозумів, Ви приймаєте у спадщину якісь будівлі, що розташовані на цій землі та одночасно оформляете приватизацію земельної ділянки?

Аноним (автор вопроса)

У спадщину приймаємо будинок і город. Але на цей город не було нормально оформлених ніяких документів. В сільраді сказали оформити нормально всі документи на город, сказали все переміряти. Почали все оформлювати, з служби, що займалася оформленням нам документів співробітники коли приїхали виміряли трохи криво ділянку. І видали з цими замірами Проект землеустрою. Тепер подали документи, Витяг на державну реєстрацію. Город виходить виміряли трохи криво, але раніше його ніхто не міряв так точно і ніяких документів з його кресленням не було.

Аноним (автор вопроса)

Дякуємо за відповідь

Тобто Ви прийняли у спадщину домоволодіння. А цей город, входив до складу домоволодіння?

Аноним (автор вопроса)

Зараз оформлюємо право на власність

Якщо входив, рекомендую змусити землевпорядну організацію переробити технічні документи на землю і вже виправлені документи подати на реєстрацію прав.

Аноним (автор вопроса)

Це окрема земельна ділянка

При написании ответа используется разметка Markdown.