3306 дней назадАноним

Здраствуйте . Может кто знает . Я хочу продать гладкоствольное ружье у меня есть документы на ружье паспорт разрешение на ношение и хранение ружья . Какая прцедура . Можно ли мне продать его через интернет . Спасибо .

зверніться в дозвільний центр , там все розкажуть

Аноним (автор вопроса)

Спасибо за ответ который я и сам знал . Но мой разрешитель пытался не законным путем анелировать разрешение на что я написал заявление в прокуратуру и ему було взыскание .И что Вы думаете он мне скажет .

Відповідно до п.1.3 ПОЛОЖЕННЯ "Про порядок продажу, придбання, реєстрації, обліку і застосування, спеціальних засобів самооборони, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії. Виготовлення та реалізація (продаж) спеціальних засобів самооборони здійснюються суб'єктами підприємницької діяльності - юридичними особами і громадянами, які мають на це спеціальний дозвіл (ліцензію), виданий в установленому порядку, за наявності сертифіката встановленого зразка на кожний вид спеціального засобу самооборони. Спеціальні засоби самооборони підлягають сертифікації, яка здійснюється в державній системі сертифікації УкрСЕПРО відповідно до Декрету Кабінету Міністрів України від 10 травня 1993 р. N 46-93 "Про стандартизацію і сертифікацію".

 До кожного спеціального засобу самооборони,  що  реалізується

(продається), повинні додаватися правила користування цим засобом та порядок його застосування. Ввіз і вивіз з країни спеціальних засобів самооборони здійснюється у порядку, встановленому МВС та Держмиткомом.

Ось саме положення http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/706-93-п

Аноним (автор вопроса)

Спасибо вот это конкретный ответ .

При написании ответа используется разметка Markdown.