3287 дней назадАноним

В договорі вказана сума оренди 100 гр за метр Сьогодні орендар попередив про підвищення орендної плати на 100% більше .В разі незгоди просить покинути приміщення через 30 діб.Я готова залиити приміщення так ,як,вважаю .що оренду не потяну. Чи по закону все робить орендодавець , чи ,якось можна притянути його до відповідальності?

дивіться умови вашого договору (щодо можливості підвищення орендної плати і підстав)......якщо це не передбачено то можете і далі орендувати, якщо орендовадець не згоден то нехай подає всуд і розриває договір (якщо є законні підстави)....

Аноним (автор вопроса)

Дякую. В умовах не передбачено підвищення та зміни. Але орендодавець зробить все можливе ,щоб ,розірвати з нами (12 осіб) оренду так Як йому запропонували кращу суму оренди .Може краще нам колективно подати заяву до суду про порушення умов договору ? І чи буде нести орендодавець відповідальність за одностороннє розірвання договору?

Якщо орендодавцем будуть порушені умови договору, Ви зможете це оскаржувати і навіть просити відшкодування завданих цим збитків (документально підтверджених). Поки реальних дій з порушення Ваших прав немає (знову таки, документально підтверджених), до суду звертатись немає підстав.

Аноним (автор вопроса)

Дякую за відповідь.

При написании ответа используется разметка Markdown.