3287 дней назадВолодимир

Доброго дня. В мене склалась така ситуація. Мені в липні 2014 року виповнилось 25 років. У мене є військовий білет і за ним я визнаний непридатним до служби в армії. (В армії не служив) В білеті вказано що: "03.10.2007 р. медичною комісією я визнаний непридатним до в/с в м/час за групою 1 ст 86. Відомості про облік в запасі: Категорія обліку - 2 Група обліку - НПО Склад - рядовий Призовною комісією зарахований в запас 3.10.2007 р. по ст 86 в (далі не можу розібрати почерк) 2-1994.

В військовому квитку стоїть штамп про те що я знятий з обліку 05.08.2010 року" На днях мені прийшла повістка де мені наказують прибути на воєнкомат для проходження медичного огляду. Перед тим як на воєнкоматі мене відправили на медогляд в мене забрали військовий квиток і видали картку (Додаток 13 до положення про військово-лікарську експертизу

в збройних силах України) для проходження медогляду. Під час проходження медогляду я дізнався що мене можуть призвати через те що критерії по яких

по стані здоровя я не підлягав призову помінялись, і всі лікарі пишуть що я придатний. Крім того я

дізнався що скоріш за все мене не призиватимуть до армії бо мені через три місяці виповниться 26

років, але мене можуть забрати до зони АТО як мобілізованого або як резервіста. Чому я питаю,

тому що я чув що на військкоматах призовникам дають щось підписати (можливо не повністю заповнені документи) і вони стають добровольцями.

Люди кажуть нічого на військоматі не підписувати. Хочу дізнатись порядок правильного проходження цієї процедури. Що я маю право підписувати і від чого можу відмовитися, бо чув що беруть усіх підряд оскільки не виконується повністю план мобілізації.

При написании ответа используется разметка Markdown.