3257 дней назадАноним

Не можу зрозуміти, допоможіть, чи діє наразі Департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції України ? Чи як називається орган, що виконує функції Державної виконавчої служби України, яка в стадії припинення ?

державна виконавча служба

Аноним (автор вопроса)

не зрозумів відповідь

Адже, Постановою КМУ від 31 березня 2015 року № 150 припинено функції і повноваження Державної виконавчої служби. З 07.04.2015 року втратило чинність Положення «Про Державну виконавчу службу України»... От і питання, тепер це хто замість Держ. викон. служби України ?

цей орган дійсно в процесі припинення своєї діяльності, але допоки не ліквідований виконує свої функції. Надалі буде діяти в структурі МінЮсту, як раніше

Аноним (автор вопроса)

Вибачайте за можливо моє тугодумство, але якщо положення про орган скасовано і прямо прописано про передачу функцій і повноважень Мінюсту, то як же Держ. викон. служба України продовжує діяти і чим тоді керується. Питання пов*язане з визначенням відповідача у справі. Чи краще написати відповідачем виконавчу службу АРК, бо та офіційно не ліквідована й навіть в стадії припинення не перебуває. Я юрист - початківець. Дякую. Держ. викон. службу України збирався писати, бо АРК є окупованою територією. Справа цивільна.

ви не пишите про суть позову, але можливо ДВС буде першим відповідачем, а другим Мінюст

Аноним (автор вопроса)

перш за все, дякую, що обговорюєте моє питання. Суть позову - усунення перешкод у користуванні майном шляхом виключення з-під арешту та зняття заборони відчудження. Виконавча, що наклала арешт - КРим. Майно на підконтрольній тер. Позиваються 2 співвласники спільної СУМІСНОЇ власності (без виділення часток). Відповідачем думаю виконавчу Криму, адже, за реєстром офіційно не ліквідована і навіть у стадії припинення не знаходиться. Іншим відповідачем - стягувача. Може й боржника, але по боржнику є лише ПІП та адреса й та на тер. Криму.. Ось таке завданнячко.

При написании ответа используется разметка Markdown.