3230 дней назадНеизвестный

Доброго дня.Маю проблемний кредит в приватбанку,прострочка вже погашена,але банк примушує повністю погасити заборгованість. Інакше погрожують передати справу до суду. В мене майнової власності немає. Прописаний в житловому будинку який перебуває у власності тата. Підскажить будь ласка що мені загрожує і що можна зробити?

адвокат

Доброго дня! Якщо поточна заборгованість погашена і немає проблем з погашенням наступніх платежів, то банк залюбки погодиться продовжувати з Вами відносини. Зверніться до банку. Якщо всве безнадійно погано, то треба шукати кошти. Під кредит була застава? Якщо ні і ніякого майна більше немає, то з Вас дуже довго будуть стягувати кошти, але в будь-якому випадку за рішенням суду. Будте готові забути за подорожі за кардон, бо можуть не випустити

Неизвестный (автор вопроса)

Дякую Вам! Мене ще цікавить законність вимагання погашення кредиту. Бо мені ставлять термін в три дні для проплати залишкового боргу що складає 6300 грн. Або,як я протягом розмови домовився з банком на 2000 грн. До 29-го числа...але для мене ця сума не підйомна в такі терміни...які наслідки можливі?

адвокат

Законно те, на що Ви погодилися підписуючи кредитний договір чи угоду про користування кредитною карткою. Про наслідки я вже вище написав

Повідомте банку, що не можете так швидко погасити заборговансть, а протягом, наприклад 2-3 місяців. Головне, щоб термін погашення не був великим. Поясніть їм, що банку не вигідно подавати до суду, оскільки сам судовий процес також може затягнутися, навіть на більший термін чим Ви пропонуєте, що Ви і так до винесення рішення зможете погасити заборгованість.

Неизвестный (автор вопроса)

Дякую Вам. Просто я вже не знаю що зробити... Просто реальної згоди з банком не виходить знайти...

Александр +38 (067) 292-19-74

Реального согласия и не будет. Варианты есть. Необходимо знать какой договор, какие условия и т.д. - необходимо, если кратко, видеть все документы подписанные между вами и финансовым учреждением. На пальцах даже два + два бывает сложно сложить, а вы хотите полноценной консультации именно с использованием этих органических манипуляторов. Простите за сарказм. Ещё раз: найдите на данном или ином форуме, в вашем населённом пункте юриста, и, в границах разумных сумм денежных единиц, решите вопрос. Если он не решаем, уважающий себя юрист скажет об этом и денег не возьмёт, если конечно не требовались затраты на изучение вашего вопроса.

Неизвестный (автор вопроса)

Спасибо

Неизвестный (автор вопроса)

А на який термін може бути заборона виїзду за кордон?

адвокат

До погашення боргу чи скасування відповідного рішення

Неизвестный (автор вопроса)

Дуже дякую!

При написании ответа используется разметка Markdown.