3250 дней назадЮлія

Яку групу платника єдиного податку обрати, якщо я планую надавати консультаційні послуги в громадській організації у соціальній сфері (усиновлення, робота з сімями...) Доходи річні - не перевищуватимуть 100 000 грн. Якщо я як ФОП планую тривалий час по договору надавати консультаційні послуги в громадській організації, на який термін має укладатися договір і відповідно до нього складатися акти виконаних робіт, щоб це не суперечило законодавству?? Якщо звільняєшся (розриваєш договір чи просто закінчується його дія і не продовжуєш) та не працюєш певний період, ФОП треба закрити? Якщо ні , то якісь податки вимагається сплачувати в період, коли ти не працюєш?

такі питання з розділу платних... Вірогідно, вам треба обрати 3 групу (податок 4% від доходу), тоді зможете працювати з юр особами

Аноним

1 группа - торговля на рынках (http://www.buhoblik.org.ua/nalogi/edinyj-nalog-fizicheskie-licza/611-1-grupa-platnikv-edinogo-podatku.html); 2 группа - предоставление услуг населению + продажа товара предпринимателям и юр.лицам (http://www.buhoblik.org.ua/nalogi/edinyj-nalog-fizicheskie-licza/612-2-grupa-platnikv-dinogo-podatku.html) ; 3 группа - ваш вариант (http://www.buhoblik.org.ua/nalogi/edinyj-nalog-fizicheskie-licza/614-3-grupa-platnikiv-edinogo-podatku.html)

3 група платників єдиного податку у 2015 році:

1) річний ліміт доходу - дo 20 000 000 гривень.

2) ставка - 2% (платники ПДВ) тa 4% (НЕплатники ПДВ).

3) лімиту кількості найманих працівників НЕМАЄ.

При написании ответа используется разметка Markdown.