3221 день назадАноним

Згідно Постанови КМУ Про внесення зміни до пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2007 р. № 1294

Кабінет Міністрів України постановляє: 1. Внести зміну до пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2007 р. № 1294 “Про упорядкування структури та умов грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб” (Офіційний вісник України, 2007 р., № 86, ст. 3148; 2011 р., № 67, ст. 2578, № 93, ст. 3375), доповнивши його підпунктом 10 такого змісту: “10) одноразову грошову допомогу військовослужбовцям, які призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, у разі їх прийняття на військову службу за контрактом у таких розмірах: особам рядового складу — вісім мінімальних заробітних плат; особам сержантського і старшинського складу — дев’ять мінімальних заробітних плат; особам офіцерського складу — десять мінімальних заробітних плат.”. 2. Установити, що витрати, пов’язані з реалізацією цієї постанови, здійснюються в межах бюджетних призначень, передбачених у державному бюджеті для утримання Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів військових формувань та правоохоронних органів.

Я офіцер, призваний під час мобілізації, підписав контракт 05.05, про що видали наказ по особовому складу КСВ ЗСУ. Чи маю я право на дану одноразову грошову допомогу. Якщо так, то як це довести.

Маєте право, за умови наявних бюджетних асигнувань, тобто при умові, що бюджетом на 2015 рік передбачені такі виплати для мобілізованих військовослужбовців. Поцікавтесь 1. серед військовослужбовців чи виплачували таку виплату до грошового забезпечення у Вашій військовій частині іншим мобілізованим офіцерам у період з січня по травень 2015 року, 2 у начфіна у фінслужбі чи передбачені такі виплати взагалі на 2015 рік кошторисом частини ?

Аноним (автор вопроса)

Начфін каже, що виплатить тільки тим, хто підписав контракт після 14.05.2015, так як зміни до постанови від цієї дати. В частині ще нікому не встигли виплатити, але готують платіжки на вищезазначених військовослужбовів.

Аноним

От Ви самі і відповіли на Ваше питання

При написании ответа используется разметка Markdown.