3221 день назадНеизвестный

Доброго вечора всім! Хочу порадитися як зробити краще- мій чоловік має заповіт на будинок. Цей будинок записав йому його бездітний стрий . Стрий помер ми подали заяву, що претендуємо на спадщину. Претентів крім нас більше немає. Але проблема полягає у тому,що хата і земля не приватизовані. Треба добиватися через суд.Скажіть будь ласка як правильно переоформити на чоловіка і чи дуже це дорого буде коштувати. Погано напевно і те що ми вже підняли хату і зробити ремонти. Як бути з експертною оцінкою???Відповіжте будь ласка

які є правовстановлюючі документи взагалі ?

Неизвестный (автор вопроса)

заповіт на чоловіка, план на хату....ну ще точно подивлюся, ала здається що все. Чоловік один там приписаний уже 10років, недавно приписали синочка.

потрібно знати які документи точно, а краще їх бачити, після чого можна говорити про варіанти та орієнтовну вартість. Раджу знайти все, що є, звертатись на консультацію до юриста. Можу запропонувати й свою допомогу (по скан. копіях розгляну питання і підготую необхідні документи, якщо за результатами вивчення ситуації буде необхідність підгтовки, про вартість допомоги будемо домовлятись телефоном та ел.поштою)

Неизвестный (автор вопроса)

документи які є. план на забудову на стрия, зааовіт, вітказ від нотаріуса на спадок, тому що стрий не мав свідоцва на право власності. І все . Треба доводитисправу у судовому порядку...підкажіть чи дуже дорого це буде.

При написании ответа используется разметка Markdown.