3192 дня назадАноним

Доброго вечора! В нас виникла проблемма при куплі квартири,квартиру купляли не через нотаріуса,домовились про сумму 7500 євро,цю сумму ми мали виплатити протягом року,виплатили 5700…але ми найшли кращу квартиру і дешевшу,можна якось ці гроші повернути? Коли нам продавець квартири каже що поставить нас на відсотки? Можем ми звернутись до суду?

залежить від того, які є документи. Якщо угода ніяк не оформлялась, а передання коштів підтверджується розпискою, можете повернути свої кошти в суд порядку. Ні про які відсотки з Вас не може йти мова при відсутності відповідного договору укладеного в установленій формі (!). Остаточно про перспективи та шляхи вирішення проблеми можливо Вам відповісти, розглянувши документи.

Аноним (автор вопроса)

Була письмова угода,що до червня місяця 2015 року ми виплатимо всю сумму,ми не виплачували,угода складалась в письмовій формі та при двох свідках. Це не може бути основною проблемою повернення коштів? Дякую за допомогу!

Аноним (автор вопроса)

Також є чеки,гроші передавались по системі Western Union....в чеку вказується сумма яку передавали,та ініціали!

без дотримання форми угода не дійсна, кошти повернути можливо, остаточно + порядок роз*ясню після вивчення документів, звертайтесь.

Аноним (автор вопроса)

В нас ще є така сумма що ми її передавали через людину,він може піти за свідка? Чи його свідчення не приймуть???

якщо лише свідок, без письмового підтвердження, то конкретно щодо цієї суми, шансів немає

Аноним (автор вопроса)

Оце вже велика проблема

проблема лише щодо частини коштів, саме тих, які передано без підтверджуючих док., що не є перешкодою вирішувати питання повернення коштів, про надсилання яких є докази

Аноним (автор вопроса)

Більша сумма була переданна іменно без документів,просто водій вів запис скільки передали і коли!

частково врятує ситуацію те, що стягнути можна за курсом на день винесення рішення...Наразі, вважаю, Ви отримали достатньо інформації для прийняття рішення щодо подальших дій. Успіху, мої контактні дані є на даному сайті, якщо вирішите скористатись допомогою

При написании ответа используется разметка Markdown.