3163 дня назадДмитрий

Доброго времени суток, у меня такой вопрос . Я, являюсь не резидентом Украины, и при открытии счёта или банковской карты по закону мне не могут переводить средства денежные третьи лица. Нельзя ли по доверенности гражданина Украины мне открыть карточку или счёт? Что бы я мог пользоваться деньгами переводимыми мне от третьих лиц. Моя почта : jasnovidenije@gmail.com

Фізичні особи-нерезиденти можуть відкривати рахунки в національній та іноземній валюті на території України за умови надання нотаріально засвідченої копії легалізованого дозволу центрального банку іноземної держави, громадянином якої є фізична особа, якщо це передбачено угодами, укладеними між Національним банком України та центральними банками іноземних держав.

У разі відкриття рахунків фізичним особам-нерезидентам, які тимчасово прибули в Україну з метою навчання, стажування, лікування, оздоровлення, у відрядження або в приватних справах, договори між банком та цими особами укладаються виключно на термін їх перебування в Україні. Після закінчення терміну перебування в Україні фізичної особи-нерезидента банк закриває рахунок у порядку, передбаченому умовами договору.

Дмитрий (автор вопроса)

Благодарю за ответ, будем выяснять в своём банке по поводу бумаг.

При написании ответа используется разметка Markdown.