3158 дней назадАноним

Доброго дня. Здаю на права сама(без хабара). Теоретичний іспит здала з першого разу, а от практику завалюють. Здаю на машині з автоматичною коробкою передач. Першого разу я зашвидко їхала для інспектора(їхада зі шв. 40 км/год). Другого разу здача виглядала так: станьте тут, станьте там і запитував чи можна ставати, тобто провокував на порушення правил, а не перевіряв практині навики водіння. Іспит приймають не дотримуючись інструкції про порядок приймання іспитів для отримання права керування транспортними засобами та видачі посвідчень водія. Напишіть будь ласка що робити в такій ситуації і куди скаржитись

Юлия

напишите жалобу на инспектора, на имя начальника МРЕО, обоснуйте в письменной форме все его придирки и возможно сдадите. У меня была такая же ситуация, но мне напрямую предлагали заплатить за экзамен, мне помогла всего лишь угроза написать жалобу, когда сдавала третий раз, и меня предупредили, что если не сдам придется учиться заново.

нет, не пишите жалобу, просто зря потраченное время и нервы, я сама была в такой ситуации, да действительно если вы не договоритесь с инспектором, то на права экзамен не сдадите. желаю вам удачи.

При написании ответа используется разметка Markdown.