3156 дней назадДмитрий

Добрый день! На днях мне были нанесены телесные повреждения. Избивал один человек, ударил несколько раз по лицу, после чего я упал, и он продолжил избивать меня ногами по всему телу, в т.ч. и голове. Сейчас я лежу в больнице. Губа была очень сильно разбита, и пробита на сквозь, шили 2 раза, в общем 16 швов. Все тело в ссадинах, лицо в синяках. В милиции завели дело, суд мед експерт все описал. По материальной компенсации мне все понятно, но что касается моральной, то подскажите пожалуйста сколько мне требовать? Спасибо.

У Вас легкі тілесні ушкодження, не думаю що Вам все зрозуміло з матеріальною шкодою, Вам доведеться підтверджувати її документально, так що збирайте чеки з аптеки. Щодо моральної шкоди то рекомендую Вам просити в районі 500 вбитих єнотів. цифру вказую дуже загальну, оскільки не знаю обставин. Позов старайтесь розглянути разом з кримінальним провадженням.

Дмитрий (автор вопроса)

Перед цим ми ніколи не сварились. Я ішов додому, а він в нетверезому стані іхав на автомобілі, біля мене став, вийшов з машини, і просто почав бити. Був вечір, на вулиці нікого не було. Після того, як побив, залишив мене лежати біля дороги, а сам сів, і поіхав. Мене забрали. Ось такі обставини. Пишу все, як було дійсно. За таких обставин скільки можу просити? Дякую.

При написании ответа используется разметка Markdown.