3154 дня назадАрі

банк збанкрутував дзвонять лякають судом і так далі.неодноразово зверталась у відділення банку з квитанціями.все безрезультатно.чи равдиві їхні погрози.

На погрози не реагувати. Написати листа в банк з вимогою роз'яснити ситуацію. Додайте копії квитанцій. Вимагайте розрахунок боргу (тіло, %, неустойка, комісії).

Блог «Антиколлектор в Украине»Группа ВКПаблик ФБКанал YouTube

Арі (автор вопроса)

в банку (Дельта банк) тимчасова адміністрація.копії квитанцій у місцевому відділені відправляли три рази.а толку все одно дзвонять.це товарний кредит- телефон.не надійшов один платіж в розмірі 462 гривні.сьогодні мені дзвонили і казали що я маю оплатити 554 грн або повернути телефон.оплату здійснювала через Укрпошту,до них зверталась вони надали письмову відповідь про те що всі гроші які були сплачені того дня перераховані.цей лист у відділені банку теж відправляли і все одно дзвонять вже незнаю що робити.скажіть маючи квитанції вони можуть мене притягнути до якоїсь відповідальності.

От для цього треба офіційне звернення. Нехай дадуть письмову відповідь по претензіях.

Арі (автор вопроса)

підкажіть будь ласка короткий зміст даного звернення.і скажіть чи є моя вина в тому що гроші не надійшли до банку.

Не Ваша провина.

Знайдіть в моему блозі статтю про запити в банк. Знайдете на сайті якісь шаблони.

Блог «Антиколлектор в Украине»Группа ВКПаблик ФБКанал YouTube

Арі (автор вопроса)

Дякую ))

Арі (автор вопроса)

скажіть ще будь ласка можуть вони подати на мене в суд і що мені загрожує маючи всі квитанції про своєчасну оплату по кредиту враховуючи що не надійшов чомусь один платіж і якщо моєї вини в цьому немає. чи можуть забрати товар(телефон)вони кажуть що це власність банку.

Арі (автор вопроса)

і чи можуть в такому випадку нараховувати штраф за просрочку того платежу який не надійшов.

Ніхто не може обмежувати в поданні до суду. Тут питання доказової бази. Нарахувати можна що завгодно. Але чи це відповідає договору та закону - це інше питання.

Аноним

це в них такий стиль роботи, знаю з власного досвіду, шахраї, ігноруйте,, навіть якщо лякають судом, чим більше з ними спілкуєтесь тим більше шантажують,

Аноним

Сергій, скажіть будь-ласка, де можна взяти квитанції по оплаті кредиту. По квитанціях кредит оплачено, але приходить смс від банку, що є борг .Допоможіть вияснити це питання.

Тільки запитом в банк. Якщо потрібно - звертайтесь.

При написании ответа используется разметка Markdown.