3146 дней назадLeonid

Доброго дня. Така ситуація, батько хоче купити мені авто (пригнати з-за кордону). Ми живемо окремо. Я оформив субсидію, оскільки в мене невелика зарплатня, а дружина в декреті. У нас двоє неповнолітніх дітей. Чи можна оформити машину так, щоб не зняли субсидію? І ще одне питання, при поданні декларації вказується ціна автомобіля яку я заплачу за кордоном (а це менше 50000), чи вартість з урахуванням розмитнення і всіх акцизів і податків які платяться при розмитненні і постановці авто на реєстрацію в Україні? Дякую!

~= А Д В О К А Т =~

І підкажіть де ви берете гроші на дорогі авто не працюючи ? Може вам юридичний супровід по життю потрібний ? Жартую.

Аноним

В червні була покупка авто. Літню супсидію не отримували. Через скільки зможем отримати супсидію? Сказали в соц.зах. що з лютого! Це правильно?

~= А Д В О К А Т =~

Правильно - зараз піврічний термін існує, а не річний.

Аноним

Добрий вечір скажіть будь ласка а якщо машину не оцінювати то на субсидію нічого не впливає?

Аноним

Підскажіть, якщо у моеї матері була субсидія, але вона продала машину, мубсидія злетить?

Аноним

В мене субсидія я хочу подарувати авто сестрі чи заберуть субсидію.

~= А Д В О К А Т =~

Не повинні, але "на місцях" можуть бути всілякі "перекоси" - краще хай би поїздила "на довірі" по техпаспорту чи по нотаріальній довіреності.

Анна

Чоловік купив авто більше 50000 вартості. Жінка виписана. Субсидія на чоловікові. Як залишити субсидію на наступний період? Дякую

Антон

Доброго дня! Зняли супсидію, пояснивши, що дали запит в податкову і в кварталі з квітня по вересень 2017 року був продаж рухомого майна сумою в 42000 грн. Дійсно я продав авто, що правда в лютому 2017. Але 42000 грн це не більше ніж 50000. Чи могли вони зняти і як повернути супсидію назад? Дякую за Ваш час.

Мирослав

Доброго дня, маю автомобіль на генеральному дорученні, доручення вже закінчується, попереднього власника вже не має в живих, стає питання про переоформлення машини. Автомобіль 1979р., вітчизняного виробництва, як переоформлення автомобіля може вплинути на субсидію?

Олексарндра

Чоловік переоформляє на себе яв дуручені получається купівля прдаж япродаю ачоловік купляє машину оцінили біше пядесять тисяч що буде

Аноним

Добрий день! Я отримую субсидію і хочу купити авто в березні 2018 року через який термін я зможу знову претендувати на субсидію?

Євгенія

Я у квітні 2018 року придбала і переоформила б/у авто за 73360 грн. З них 47500 я взяла кредит в банку на 3 роки, а 25860 - це мої заощадження. Чи потрібно мені звертатися в соцзахист і з якими документами. Чи заберуть субсидію, яку я зарз отримаю? чи впмлине це на нарахування субсидії на 2018-2019 опалювальний рік? Документи про кредит з банка я можу предоставити. Дякую

Аноним

Добрый день. Купили авто в кредит. Но сумма первого взноса меньше чем 50 тыс. В таком случае субсидию убирают?

Аноним

Доброго дня. Я інвалід 1 гр. Хочу придбати авто. Маю субсидію. Чи нарахують мені субсидію на 18-19 рік?

Аноним

Добрий день!мали машину на довіреності,переоформили на себе,машину оцінили 4300дол., жінка в дикреті,я не працюю, переоформили на чоловіка в жовтні2017 р,поновлюємо субсидію в в квітні 2018?чи можна зберегти якось субсидію.дякую

Ірина

Євгенія, як з вами зв*язатися з приводу вашого запитання: "Я у квітні 2018 року придбала і переоформила б/у авто за 73360 грн. З них 47500 я взяла кредит в банку на 3 роки, а 25860 - це мої заощадження. Чи потрібно мені звертатися в соцзахист і з якими документами. Чи заберуть субсидію, яку я зарз отримаю? чи впмлине це на нарахування субсидії на 2018-2019 опалювальний рік? Документи про кредит з банка я можу предоставити"

Дякую

Тетяна

Скажіть,будь ласка, чи заберуть субсидію,якщо приженуть авто з-за кордону і чоловік був там 3 місяці?

Аноним

Батько прописаний не з нами. Кілька років користувався авто "під виплату". В червні 2017 проплатив решту суми за авто 1800 дол. Субсидія передбачена, чи ні?

Олена

Шановні позичальники!

Ви в будь-яких фінансових труднощах? Ви хочете розпочати власний бізнес? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями у всьому світі з єдиною метою - допомагати бідним та людям у фінансових труднощах життя. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, зв'яжіться з нами за адресою електронної пошти elenanino0007@gmail.com

Ім'я: Потрібна сума кредиту: Тривалість кредиту: Номер мобільного:

Спасибі, і благослови Ти Бог ДОВІДКА Олена

Аноним

Скажіть будь ласка якщо машина була куплена 6 років тому а переоформили її тільки в літку цього року і оцінили її більше 50000 тисяч ,то що субсидії можна вже не чекати??

да, скорее всего будет отказ

Аноним

Добрий день. Ми купили машину в 2013 року із салона нову дорожче 50000 грн, підскажіть будь ласка чи буде у нас субсидія в 2018-2019 році?

Аноним

Доброго дня. В 2015році був придбаний автомобіль сином,прописаний, але зі мною не проживає. Була нарахована субсидія, до чого це може призвести.

Thomas

Увага!

Це інтернет-реклама від зареєстрованого уряду і ліцензованого кредитора, що видає різні види кредитів, наприклад, іпотечні кредити, кредити для бізнесу, автокредитування лише серйозним і зацікавленим особам, при дуже низькій процентній ставці 3%. Подайте заявку на кредит зараз. Якщо ви зацікавлені, зв'яжіться по електронній пошті: Thomasfrankfirms@gmail.com Дякую, Томас

Аноним

Чи заберуть і мене субсидію якщо я розмитнюю машину??? Купівля машини відбулась ще в 2017 році ...

Люба

Скажіть, я в лютому купила автомобіль за 124 тис. грн в кредит. І я користуюсь субсидію. Чи знімуть мені субсидію у лютому і до кінця опалювального сезону?

Аноним

Шановні шукачі кредитів.

Ви в яких-небудь фінансових труднощах? Ви хочете розпочати власний бізнес? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями по всьому світу з єдиною метою допомогти бідним і людям з фінансовими труднощами життя. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, зверніться до нас з наведеною нижче інформацією за адресою: elenanino0007@gmail.com

Ім'я: Необхідна сума кредиту: Тривалість позики: Номер мобільного:

Дякую вам і Бог благослови Довіра Олена

Аноним

Шановні шукачі кредитів.

Ви в яких-небудь фінансових труднощах? Ви хочете розпочати власний бізнес? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями по всьому світу з єдиною метою допомогти бідним і людям з фінансовими труднощами життя. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, зверніться до нас з наведеною нижче інформацією за адресою: elenanino0007@gmail.com

Ім'я: Необхідна сума кредиту: Тривалість позики: Номер мобільного:

Дякую вам і Бог благослови Довіра Олена

Аноним

Доброго дня. В нас є субсидія . Діти купили нам авто. чи знімуть нам субсидію за цей рік . Дякую

При написании ответа используется разметка Markdown.