3138 дней назадАноним

Таке питання: закінчився контракт про проходження служби в збройних силах. Від 18.04.2011 року, термін контракту складав 3 роки, перед закінченням контракту подавав відповідний рапорт на звільнення, на який відповідь не отримав, так як перебував у зоні АТО, хоча усні питання щодо звільнення задавав безпосередньо керівництву частини. Але відповіді відповідно до яких законів мені продовжили строк служби не було. Після повернення безпосередньо до ППД прийшов до стройовой частини та усно просив надати мені відповідь відповідно до поданого рапорту, на що мені в грубій формі було відмовлено. Потім 06.03.2015 мною повторно був поданий рапорт на звільнення на підставі указу президента номер15\2015 а саме пункту 4 та 6 та наказу МОУ номер 782 який регулює порядок звільнення під час особливого періоду. На який також отримав відмову, але уже в письмовому вигляді. Військова частина у своему листі-відповіді не прийняла до розгляду вказані в рапорті законодавчі підстави для звільнення, а натомість прийнялась відповідати у звязку з чим вони (в\ч) продовжили мені контракт. Таким чином вони керувались розпорядженням директора департаменту кадровой політики номер 226\1\10-Т яке не відповідало на той час чинному законодавству. Також у відповіді було вказано що я не можу бути звільнений на підставі пункту"а" частини 6 ст.26 закону про військовий обовязок, оскільки вона застосовується виключно у мирний час, а звільнення можливе лише за наявності підстав передбачених частиною 8 вказаной статті та закону. Але наскільки мені відомо ні військового ні надзвичайного станів не було і немає. Тож це на мою думку також не відповідає закону. З наведеного вище виникає питання до вас шановні юристи. Як звільнись на даний час мені якщо контракт закінчився півтора року тому? і ніяких згод на продовження служби я не надавав як в письмовому вигляді так і в усному. Буду вдячний за допомогу.

петро

я контрактник зсу прослужив 2 роки чи можу звільнитись по сімейним причинам батько пенціонер за віком мати пенціонерка за групою жінка вагітна 1 дитиною на 8 місці зраз є в мене якісь шанси зараз звільнитись або хочаб відмовитись їхати на ротацію?

Сергій

Я підписав контракт на 3 роки прослужив 4 місяца чи можливо розірвати контракт якщо да то підкажіть.

Аноним

3 дітей однв на фамілії тільки а не побатькові звільнять зіслужби

Аноним

Вы когда подписывали контракт не знали,что у вас 3 детей,старые родители...глупый поступк совершили,теперь отвечайте,придется служить до окончания контракта

Стас

Подскажите пожалуйста, напишите ( образец рапорта на увольнение с ЗСУ связи с окончянием контракта)

Аноним

Здравствуйте! Мой муж Офицер ЗСУ служит на ОП. Прослужил больше 24 месяца, написал рапорт на увольнение. Сколько будут по времени увольнять его

Александр

Что такое ОП

Аноним

Особливий перiод

Александр

Офицера обычно увольняют максимум месяц

Аноним

Спасибо

Аноним

за який період до кінця контракту пишеться рапорт про звільнення в запас?

Станіслав

Добрий день! Строкову службу я не служив, підписав контракт і вже рік і вісім служу, чи можливо мені зараз звільнитися? Якщо так то як?

При написании ответа используется разметка Markdown.