3083 дня назадЛеся

Продавши будинок, на усній домовленості отримувала гроші частинами .На даний час цей будинок перепродали не розрахувавшись попередньо зі мною і в додаток продали незаконно мої речі які знаходились у даному будинку.

А в договорі купівлі-продажу записано, що з вами розрахувалися? Якщо так, то а ні грошей, а ні речей ви не побачите і повернути зможете навряд. З будинком в них броньове становище, я практично впевен, а вот щодо речей, можете звернутися з відповідною заявою (зазначивши чому вони мали доступ до будинку, бо начебто купили будинок та не розрахувались) у міліцію і якщо вони стануть займатися (таке може бути, якщо в них не закритий місячний план), то є ймовірність того, що у процесі досудового слідства буде доведено, що вони шахраї, на додачу до крадіїв, і може бути вам щось повернуть.

Аноним (автор вопроса)

дякую

який порядок розрахунку в договорі купівлі - продажу ? Продаж оформлено належним чином (нотаріальне посвідчення, державна реєстрація..) ? Якщо є документ, який визначає сумму до сплати (оформлений належним чином), можете стягувати заборгованість. Якщо продаж оформили з порушенням для таких угод, повертайте собі майно.

При написании ответа используется разметка Markdown.