3104 дня назадСергей

Прийшов позов від ПрАТ Лизинг ИТ в суд з боргоп перед ЗАТ Лизинг ИТ (Вони типу правонаступники чи що ) Копії договорів та акти прийбому передачі обладнання та інше без дат, вихідніх номерів і печаток Тільки штамп та підпис представника Без прізвищ та ініціалів не печатка а штамп Ксерокопія паспорту без дотримання обовязкової форми Будем рахувати просто фото Чи вважаеться ксерокопія паспорту не завірена письмово влясником паспорту відсутня рукописна напис "З оригіналом вірно дата число рік підпис та Прізвище ініціали "чи дійсна така копія для оформлення кредиту і якщо договір оформлений з такої копії чи він є дійсній . Договір з 2-х сторінок на першій типу анкетні дані в яких є посилання (текст договору на звороті) На звороті правила та обовязки сторін підписані лише кредитодавцем Мого підпису під текстом договору не має Оригіналу договору в справі не має Є копія в якій підписана перша сторінка де анкетні дані (Підпис точно ставив не я Підпис подібній на підпис у паспорті 14 річної давності "фото в паспорт 25 років") типу як перенесеній на ксероксі чи як В копіі акта прийьому передачі обладнання стоїть такий самий підпис як в паспорті подібний до підпису вклеєної фото по віку 25 років. Платежі не вносилися більше трьох років Договір і Акт прийьому передачі без печаток І взагалі я власною рукою там нічого не підписував Прийшов на судове засідання розказав ці нюанси мені знов призначили засідання через місяць
Договір копія прийшла така розмита і погана що там щось вичитати потрібен мікроскоп а суддя сказала що в неї поганій зір і вона нічого там не читала Як мені подати правильно якісь пояснення, тощо згіднр справи і чи це дається до судового засідання чи мені дають в суді якусь бупажку що мою писанину залучили до справи? Дякую за відповідь

Сергей, добрый день! В данном случае, надо писать заперечення на позов как по сути, так и по форме. Скверное зрение судьи никого не интересует, либо говорит о том, что она хочет (по какой-то причине) открыть производство и забыла где очки.

Я от души вам рекомендую воспользоваться помощью профессионального юриста, ибо мне кажется, что вас пытаются раскрутить на финансы. Дело в том, что у любого судьи с плохим зрением есть очки (уж поверьте моему опыту), а в данном случае судья просто не хочет видеть грубые нарушения Гражданско-процессуального кодекса. Если вы сочтете необходимым, вы можете выбрать один из видов связи, указанных в моем профиле и я готов посодействовать вам в решении этого недоразумения.

С наилучшими пожеланиями, Георгий Короп.

ПС В любом случае, не зависимо от того, какого юриста вы выберете, вы должны действовать немедленно!

Сергей (автор вопроса)

Спасибо

не пропустіть подання клопотання про застосування строків давності, перевірте підстави по строкам, по запереченню додам, що обгрунтовано висловивши свою позицію (з посиланням на норми законодавства), Ви не лише отримаєте шанс на позитивне для Вас рішенння, а й будете мати кращі аргументи для апеляції у випадку невигідного рішення (зір судді - це не Ваші проблеми, нехай читає)

Alex

У меня подобная ситуация,решение вынесено судьёй в моё отсутствие,по ксерокопии единственного письменного документа,которого я в глаза не видел,полиция инертна,суды всех инстанций решения оставили в силе,зато судебные исполнители ну очень предприимчивы,за 20.000 грн. долга обратили взыскание на мою недвижимость стоимостью по самым скромным оценкам 250.000 грн.

як варіант можете звертатись до суду з проханням розстрочки виконання .....

При написании ответа используется разметка Markdown.