3066 дней назадАноним

Муж платит алименты на ребенка от предыдущего брака, у нас тоже появился ребенок и я нахожусь в декретном отпуске. Возможно ли уменьшить процент выплат, и какими способами это можно сделать? Спасибо!

Стаття 192. Зміна розміру аліментів

  1. Розмір аліментів, визначений за рішенням суду або домовленістю між батьками, може бути згодом зменшено або збільшено за рішенням суду за позовом платника або одержувача аліментів у разі зміни матеріального або сімейного стану, погіршення або поліпшення здоров'я когось із них та в інших випадках, передбачених цим Кодексом.

http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2947-14/print1442925531694310

леся

Я хочу подати на аліменти чоловіка

Леся, подавайте, стягуйте або в твердій грошовій формі, або у відсотках від з/п.....

~= А Д В О К А Т =~

Якщо необхідна допомога в складанні тексту звернення - чекаю на ел.скриньці: advocate-s@i.ua для конструктивного діалогу.

Аноним

Я подала на елементи, суд присудив бившому платити по 400грн на 3 дітей!!! Ще з грудня місяця 2016 року,,, але до сих пір він ні разу незаплатив! Що робити щоб він сплачував елементи!?

Аноним

Я подала на елементи, суд присудив бившому платити по 400грн на 3 дітей!!! Ще з грудня місяця 2016 року,,, але до сих пір він ні разу незаплатив! Що робити щоб він сплачував елементи!?підкажіть мій емейл ::::::kovalcuknina7@gmail.com

вы исполнительный лист в исполнительную службу подавали !???

Вам потрібно звернутись до виконавчої служби, ознайомитись з матеріалами виконавчого провадження, вимагати провести розрахунок заборгованості зі сплати аліментів, державний виконавець може прийняти постанову відносно платника аліментів, накласти відповідні обмеження на нього.

Аноним99

По суду можно. Пусть муж подает иск об уменьшении выплат. в Моей Практике в Чугуевском районом Суде Харьковской области было решение в пользу отца-железнодорожника, не имеющего возможности в том числе и в связи с созданием новой семьи выплачивать алименты в полном размере.

Аноним99

Малик -бывший милицинер?? ОТ самый, что в 2010м уволен был за взятку????

При написании ответа используется разметка Markdown.