3045 дней назадЛеонід

Доброго вечора! Я розлучився з дружиною. (усе вже завірено в судовому порядку, штампи стоять у паспорті, і т.п.....) Що до питань поділу майна, дітей та інше домовились і вирішили з дружиною без суду, а саме: Дружина забрала майно котре ми (без суду за згодою) розподілили та поселилась на зйомній квартирі (доречі поряд з моєю квартирою - тому дітей я бачу і вони перебувають у мене чи у колишньої дружини де й скільки захочуть, за їхнім бажанням). До речі про квартиру (вона мені оформлена батьками по договору дарування) наскільки я знаю - вона під розподіл не підлягає і є суто майном власника (одарованого).

Питання в слідуючому. Я хотів би виписати з ВЛАСНОЇ квартири колишню дружину. А вона не дає згоду. (Мовляв там діти прописані) так я усіма руками ЗА! Я і не збираюсь їх виписувать (вони ж і мої діти). А оскільки жінка мені уже стороння людина, то чи маю я право виписати її з квартири без її згоди. Прошу прокунсультуйте мене хоча б поверхово ( скорочено) по цьому питанню, щоб знати які подальші кроки робить. ДУЖЕ ДЯКУЮ!!

Доброго вечора, Леонід! Так, можливо зняти дружину з реєстрації у судовому порядку, якщо доводити факт її не проживання у квартирі та те, що вона не є членом сімї власника й не має права на користування Вашим майном.

Это будет проблемно, если суд определил место проживания детей с бывшей женой

Не має проблем, оскільки це діти повинні проживати з батьками, а не навпаки, суд не буде приймати рішення щодо вселення матері до дітей, якщо вони не є власниками цього нерухомого майна.

Я не буду спорить, я просто знаю такую практику судебную

При написании ответа используется разметка Markdown.