2969 дней назадАноним

Шановні юристи хто небудь стикався з такою конторою.не можу їх знайти для того щоб написати заяву у поліцію про погрози фізичної розправи.

Колектор як колектор. Заява стандартна. Відомості про них є в реєстрі. Потрібна допомога - звертайтесь.

Блог «Антиколлектор в Украине»Группа ВКПаблик ФБКанал YouTube

Аноним (автор вопроса)

Так допомога потрібна бо з такими уродами не зтикалася. Як краще з вами зв'язатися.

Алекс

а телефон их есть?

Это по кредиту в Дельта Банке?

Аноним

где найти хоть какую то информацию о колекторах фемида? в делте сказали на ихнем сайте но там ничего нет

Аноним

https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/39747693

Аноним

мне тоже звонили с Дельта банка сказали что сегодня передают коллекторскому агенству Фемида и +10000 к долгу еще появиться, они и так уже насчитали мне сумму 15 тыс.грн. на оплату частями не соглашаються, требуют всю сумму.

Аноним

Доброго дня. Питання таке: взяв в Дельти три роки тому 6000, віддав 8000. Хочуть ще 3000. Останнім часом платити не було з чого, тому платив дуже рідко. Я пропонував їм або чекати, або звертатись в суд. Сьогодні повідомили, що передають "Феміді". Я так подумав, може не віддавати взагалі їм тих грошей..? Буду вдячний за консультацію.

Смогут взыскать в судебном порядке, если будут подтверждены их требования доказательствами.

Аноним

Дякую. Ну так я ж не проти суду - це вони самі не хочуть. А як суд змусить мене виплатити кошти, коли я офіційно безробітній, і майна на мені немає?

Суд примет решение, а принудительным взысканием занимается исполнительная служба, если ничего нет, значит и взыскивать не будут, а если появится имущество, - обратят взыскание, и могут в судебном порядке запретить въезд заграницу.

Аноним

В мене є також кредит в Дельті з березня місяця присилають смс, що передадуть документи колекторам.

Должен быть договор о переуступке права требования, о чем Вас должны уведомить в письменной форме, а не через смс.

Аноним

Документів ніяких небуло. Вони і в суд вже рік подають)

Тогда не стоит реагировать на оказываемое на Вас психологическое давление, а если Вас это тревожит, тогда обращаться к психологам, а не юристам, в силу отсутствия правовых оснований.

Аноним

Ні мене це ніяк не турбує. Дякую

Аноним

Дякую ~Юсти~ за роз'яснення.

Аноним

Доброго дня! Вже не витримуєм,почтійно дзвонять батькам з погрозами. Як позбутись цих дзвінків?д до кого звертатись,і якщо є квитанція про вчасну оплату,чи варто турбуватись за банк. Сьогодні подзвонили і погрожуввли щоб до пятниці віддав батько 6250,хоча "борг" 1250де береться ця сума?

Аноним

Аноніму. Звертайтесь в поліцію або в прокуратуру. Добавте їхній номер в чорний список.

Світлана

Як по телефону звязатися з Фемідою

Іван

Доброго дня. В брата борг перед Дельта банком в сумі до 5 тисяч. Мені постійно телефонують і стверджують що я гарантував його платоспроможність по телефону в 2012 році. Стверджують що запис розмови є, і так звана колекторська фірма "Феміда" цитую "покарає вас за брехню коли виселятиме з квартири". Як мені реагувати на такого роду погрози з їх боку. Буду вдячний за відповідь.

Анонии

Добрий день есть кредит в дельта банк плачу каждой месяц регулярно еще о больше чем надо но все равно идут звонки и угрозы про передачу в колекторскую компанию фемида что делать

Аноним

Світлано! Ви винні кредит Дельті, чи Феміді? У Вас є якісь документи, окрім СМС? СМС - це документ? Якщо я назвусь Фемідою, пришлю Вам СМС-ку з вимогою сплатити хоч б и 300 грн, - Ви надішлете мені суму? Чудеса, та й тільки, наскільки наші громадяни несвідомі у фінансових питаннях? Якщо алконавт або побирач підходить до Вас на вулиці і просить "на хлебушек" гроші, - Ви теж отак і віддаєте?

Іване? Якщо Вам іще раз зателефонують, Ви їм скажіть, що то були не Ви, а я брала слухавку, коли була під кайфом. Або я взяла Ваш телефон, коли Ви привели коханку і розважалися з нею. Про які "гарантії" де небудь написано у законодавстві? Нехай Вам процитують статтю з Закону, а Ви скажіть, що нехай Вам ще й принесуть кур*єром текст. Ну як діти, чесне слово!

Аноним

Доброго дня.,маю борг перед Дельта банком,кожного мисяця прииджаю в банк для оплати,а з 1 липня по сьгоднишний день и днем и ноччю почали звонить з угрозами,що борг забрала на себе Фемида,и им потрибно всю суму за сутки,ще+10000 грн це Фемиди за услуги,що робить куди звертатись,е вси телефонни розмови з тими хто звонив..

звертайтесь з заявою до поліції про вимагання коштів по телефону незнайомими, щодо оплати будь-яких коштів на користь феміди не вздумайте тому що це скоріше всього лохотрон

~= А Д В О К А Т =~

Повністю підтримую.

Аноним

Есть долг в Дельта банке с марта месяца в нашем городе банки у нас не работают, до ближайшего мне нужно ехать полтора часа. билет 100 гр, а теперь вообще нигде не работают, каждый день звонят и угрожают. А теперь начали звонить представители Фемиды Что делать???

Аноним

Если нужна информация о компании:

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РК ФЕМІДА" (ТОВ "РК ФЕМІДА") Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності RK FEMIDA LIMITED LIABILITY COMPANY (RK FEMIDA LLC) Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ Назва юридичної особи "РК ФЕМІДА" Ідентифікаційний код юридичної особи 39747693 Місцезнаходження юридичної особи 01042, м.Київ, ВУЛИЦЯ КУДРІ ІВАНА, будинок 39, офіс 8 Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ГАРКУША ТЕТЯНА МИХАЙЛІВНА Адреса засновника: 69040, Запорізька обл., місто Запоріжжя, Комунарський район, ВУЛИЦЯ РАДГОСПНА, будинок 22, квартира 5 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 450.00 ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФОРТУНА-ЛІЗИНГ" Код ЄДРПОУ засновника: 37813727 Адреса засновника: 01042, м.Київ, Печерський район, БУЛЬВАР ДРУЖБИ НАРОДІВ, будинок 17/5, кімната 39 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 2550.00 КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ЗАСНОВНИКА ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - МОСКАЛЕНКО ОЛЕНА ФЕДОРІВНА МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ 65005 УКРАЇНА, ОДЕСЬКА ОБЛ., М.ОДЕСА, МАЛИНОВСЬКИЙ Р-Н, ВУЛ.ПРОХОРОВСЬКА БУД.30, КВ. 64 Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 3000.00 Дата закінчення формування: 13.04.2016 Види діяльності Код КВЕД 82.91 Діяльність агентств зі стягування платежів і бюро кредитних історій; Код КВЕД 69.10 Діяльність у сфері права (основний) Відомості про органи управління юридичної особи ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ УЧАСНИКІВ, ДИРЕКТОР Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ЧУГАЄВСЬКА МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА - керівник з 14.04.2015 (згідно статуту) Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою Телефон 1: +380443373721

Детальна інформація про юридичну особу Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФОРТУНА-ЛІЗИНГ" (ТОВ "ФОРТУНА-ЛІЗИНГ") Ідентифікаційний код юридичної особи 37813727 Місцезнаходження юридичної особи 01042, м.Київ, БУЛЬВАР ДРУЖБИ НАРОДІВ, будинок 17/5, кімната 39 Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа МОСКАЛЕНКО ОЛЕНА ФЕДОРІВНА Адреса засновника: 65005, Одеська обл., місто Одеса, Малиновський район, ВУЛИЦЯ ПРОХОРОВСЬКА, будинок 30, квартира 64 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 200000.00 Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 200000.00 Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи КАРАНФІЛ СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ - керівник з 07.12.2015 Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою Телефон 1: 2349131

~= А Д В О К А Т =~

Це дуже цінна інформація з ЄДР. Нам всім її дуже не вистарчало. Дякуємо.

Аноним

Даже не знаю, как МОСКАЛЕНКО ОЛЕНА ФЕДОРІВНА в возрасте 69 лет (21.07.1947, к.тлф. 098 476 03 05, член «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина») успевает быть бенефициаром 2х компаний, которые уже так надоели людям, а еще же есть:

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РОЗДРІБНЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ" (ТОВ "РОЗДРІБНЕ БКІ") Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ Назва юридичної особи "РОЗДРІБНЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ" Ідентифікаційний код юридичної особи 38979450 Місцезнаходження юридичної особи 04073, м.Київ, ВУЛИЦЯ ВЕРБОВА, будинок 17-А Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ДОРОШЕНКО ІГОР ВІКТОРОВИЧ Адреса засновника: 00000, м.Київ, Голосіївський район, ПРОСПЕКТ ЧЕРВОНОЗОРЯНИЙ, будинок 130, квартира 198 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 450000.00


КЛИМПОТЮК ОЛЕСЯ МИХАЙЛІВНА Адреса засновника: 02095, м.Київ, Дарницький район, ВУЛИЦЯ А. АХМАТОВОЇ, будинок 35-А, квартира 228 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 450000.00


ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФОРТУНА-ЛІЗИНГ" Код ЄДРПОУ засновника: 37813727 Адреса засновника: 01042, м.Київ, Печерський район, БУЛЬВАР ДРУЖБИ НАРОДІВ, будинок 17/5, кімната 39 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 5100000.00


КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ЗАСНОВНИКА ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ- МОСКАЛЕНКО ОЛЕНА ФЕДОРІВНА. МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ 65005 УКРАЇНА, ОДЕСЬКА ОБЛ., М. ОДЕСА, МАЛИНОВСЬКИЙ Р-Н, ВУЛ. ПРОХОРОВСЬКА, БУД. 30, КВ. 64 Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 6000000.00 Види діяльності Код КВЕД 82.91 Діяльність агентств зі стягування платежів і бюро кредитних історій (основний); Код КВЕД 63.11 Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність Відомості про органи управління юридичної особи Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи МАТРОС ЄВГЕНІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ - керівник (ЗГІДНО СТАТУТУ) Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" Дата запису: 15.11.2013 Номер запису: 1 070 102 0000 051950 Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою Телефон 1: +380445949428 Телефон 2: +380445949429 Факс: 111

Детальна інформація про юридичну особу Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ "ПРОМІНЬ" (ОСББ "ПРОМІНЬ") Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ Назва юридичної особи "ПРОМІНЬ" Ідентифікаційний код юридичної особи 35964918 Місцезнаходження юридичної особи 55202, Миколаївська обл., місто Первомайськ, ВУЛИЦЯ 40 РОКІВ ПЕРЕМОГИ, будинок 3 Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа Члени об'єднання в кількісті 42 особи згідно із списком членів ОСББ Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 0.00


КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ВІДСУТНІЙ Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 0.00 Види діяльності Код КВЕД 81.10 Комплексне обслуговування об'єктів (основний) Відомості про органи управління юридичної особи Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи МОСКАЛЕНКО ОЛЕНА ФЕДОРІВНА - керівник з 10.10.2015 (без обмежень) Телефон 2: 0516158371   Детальна інформація про юридичну особу Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРОГРІН" (ТОВ "ЄВРОГРІН") Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності EUROGREEN LIMITED LIABILITY COMPANY (EUROGREEN LLC) Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ Назва юридичної особи "ЄВРОГРІН" Ідентифікаційний код юридичної особи 39824793 Місцезнаходження юридичної особи 01042, м.Київ, БУЛЬВАР МАРІЇ ПРИЙМАЧЕНКО, будинок 7 Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФОРТУНА-ЛІЗИНГ" Код ЄДРПОУ засновника: 37813727 Адреса засновника: 01042, м.Київ, Печерський район, БУЛЬВАР ДРУЖБИ НАРОДІВ, будинок 17/5, кімната 39 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 2550.00


КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ЗАСНОВНИКА ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - МОСКАЛЕНКО ОЛЕНА ФЕДОРІВНА. МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ 65005 УКРАЇНА, ОДЕСЬКА ОБЛ., М. ОДЕСА, МАЛИНОВСЬКИЙ Р-Н, ВУЛ. ПРОХОРОВСЬКА, БУД. 30, КВ. 64


ВАСЯНОВИЧ МИКОЛА ПЕТРОВИЧ Адреса засновника: 02095, м.Київ, Дарницький район, ВУЛИЦЯ СРІБНОКІЛЬСЬКА, будинок 14, квартира 115 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 450.00 Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 3000.00 Дата закінчення формування: 03.06.2016 Види діяльності Код КВЕД 69.10 Діяльність у сфері права (основний) Відомості про органи управління юридичної особи ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ/ДИРЕКТОР Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ВАСЯНОВИЧ МИКОЛА ПЕТРОВИЧ - керівник з 30.11.2015 (Згідно статуту) Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою Телефон 1: +380443383874   Детальна інформація про юридичну особу Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СЕЙЛЗ ПРОПЕРТІ МЕНЕДЖМЕНТ" (ТОВ "СПМ") Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності SALES PROPERTY MANAGEMENT LIMITED LIABILITY COMPANY (SPM LLC) Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ Назва юридичної особи "СЕЙЛЗ ПРОПЕРТІ МЕНЕДЖМЕНТ" Ідентифікаційний код юридичної особи 40289601 Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи 01033, м.Київ, ВУЛИЦЯ РУСТАВЕЛІ ШОТА, будинок 33Б, приміщення 27 Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ЗАЄЦЬ КАТЕРИНА МИКОЛАЇВНА Адреса засновника: 04209, м.Київ, Оболонський район, ВУЛИЦЯ ОЗЕРНА, будинок 28, квартира 111 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 255.00


ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФОРТУНА-ЛІЗИНГ" Код ЄДРПОУ засновника: 37813727 Адреса засновника: 01042, м.Київ, Печерський район, БУЛЬВАР ДРУЖБИ НАРОДІВ, будинок 17/5, кімната 39 Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 1445.00


КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ЗАСНОВНИКА ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - МОСКАЛЕНКО ОЛЕНА ФЕДОРІВНА. МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ 65005 УКРАЇНА, ОДЕСЬКА ОБЛ., М. ОДЕСА, МАЛИНОВСЬКИЙ Р-Н, ВУЛ. ПРОХОРОВСЬКА, БУД.30, КВ. 64 Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 1700.00 Види діяльності Код КВЕД 73.20 Дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки (основний) Відомості про органи управління юридичної особи Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ЗАЄЦЬ КАТЕРИНА МИКОЛАЇВНА - керівник з 22.02.2016 (Згідно статуту) Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" Дата запису: 22.02.2016 Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 73.20 Дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки

Аноним

Звонят и угрожают микрокредитования капуста в кишени брал 2 тис.сейчас 3,6 тыс, что делать

При написании ответа используется разметка Markdown.