2967 дней назадАноним

Я працюю в магазині взуття завтра мене просять підписати договір на 800000тисяч але ніяких офіційних документів на товар у мене нема.
0993231881

Аноним

Если вы работаете не официально - значит вас нет. как вы можете нести материальную ответственность?!

Не подписывать документы, иначе потом будут для Вас негативные последствия, придется по документам выполнять взятые на себя обязательства и вообще смогут привлечь к уголовной ответственности.

договір про матеріальну відповідальність не може бути підписаний, якщо Ви працюєте без оформлення трудових відносин (тобто, на будь-яких інших підставах). Взагалі, коли відбувається така "робота" з ризиком послідуючих фін. претензій з боку "роботодавця", варто зазделегідь проконсультуватись з юристом щоб розуміти порядок Ваших дій і не підписати невигідних для Вас документів

Аноним

Якщо неофіційно влаштованого робітника пограбували, а начальник вимагае ці кошти з нього, чи зобов'язаний він повертати кошти? Буду вдячний якщо допоможете.

~= А Д В О К А Т =~

Питання не висвітлене достатньо.

Как говорится нету тела нет и дела.... Официально не работали, соответственно договор мат. ответственности не подписывался ит.д. ит.п., о грабеже хоть сообщили в полицию?

При написании ответа используется разметка Markdown.