2987 дней назадАноним

Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, на даний час відкрито виконавче провадження щодо стягнення недоїмки до бюджету. провадження відкрито в вересні місяці, накладено арешт на квартиру. нам стало відомо про дане виконавче провадження в грудні і то випадково. в січні проплатили 600 грн. загальна сума 15 тисяч грн. На даний час чоловік знаходиться за кордоном. в лютому плануємо сплатити ще приблизно 3-4 тисячі, щоб не було стягнення на квартиру. Чи можливо, коли сума боргу не буде перевищувати 10 мінімальних зарплат, проводити виплати частинами щомісячно коли сток виконавчого провадження (6 місяців) вже мине. Чи можна звернутися з заявою до виконавчої служби про продавження строку виконавчого провадження, щоб не проводилось стягнення на майно.

Справа в тому, що строк виконавчого провадження не триває шістьмісяців-це перше, друге те, що ви можете звернутися до суду, надавши необхідні докази та розстрочити виплату заборгованності.

вам нічого робити для продовження строку не потрібно. Щодо порядку стягнення вирішує держвиконавець, але в межах закону

Аноним (автор вопроса)

виконавець нас запевнила, що сторок виконавчого провадження 6 місяців, далі все. щодо розстрочки, то ми зверталися до фіскальної служби з заявою надати нам розстрочку, вони відмовили, мотивуючи тим, що законом не передбачена розстрочка, а сплата боргу не залежить від майнового стану боржника.

  1. подайте апеляційну скаргу на рішення суду. це зупинить виконавчі дії.
  2. до суду з заявою про розстрочку виконання рішення
Аноним (автор вопроса)

Дякую

При написании ответа используется разметка Markdown.