2952 дня назадІрина

Я народила дитину в 2011 році і в свідоцтві про народження дитини графа про батька була зареєстрована з моїх слів (як мати-одиночка). Біологічний батько дитини про це знав і проти не був, оскільки на той момент він був одружений і зі своєю дружиною мав троє дітей. Зараз в 2016 році я вийшла заміж, а дитину визнав батьком мій теперішній чоловік. З цього моменту біологічний батько дитини мені постійно погрожує фізичною розправою, зареєстрував від мого імені сайт в контактах і розповсюджує неправдиву інформацію про мене у вигляді порнографії, а також збирається оспорювати батьківство. Порадьте будь-ласка, чи можливе в цій ситуації оспорення батьківства, і як припинити ці щоденні погрози. Я народила дитину в 2011 році і в свідоцтві про народження дитини графа про батька була зареєстрована з моїх слів (як мати-одиночка). Біологічний батько дитини про це знав і проти не був, оскільки на той момент він був одружений і зі своєю дружиною мав троє дітей. Зараз в 2016 році я вийшла заміж, а дитину визнав батьком мій теперішній чоловік. З цього моменту біологічний батько дитини мені постійно погрожує фізичною розправою, зареєстрував від мого імені сайт в контактах і розповсюджує неправдиву інформацію про мене у вигляді порнографії, а також збирається оспорювати батьківство. Порадьте будь-ласка, чи можливе в цій ситуації оспорення батьківства, і як припинити ці щоденні погрози.

Оспорити батьківство він може через суд, але ця процедура довготривка і затратна, щодо розповсюдження інформації теж можете з ним боротися фінансово, зателефонуйте підскажу.

Оспорити батьківство він може через суд, але ця процедура довготривка і затратна, щодо розповсюдження інформації теж можете з ним боротися фінансово, зателефонуйте підскажу.

звоните - есть к вам вопросы - проконсультирую в телефонном режиме

При написании ответа используется разметка Markdown.