2938 дней назадАноним

Пришло на дом письмо счастья - Витяг про реєстрацію в державному реєстрі обтяжень рухомого майна. Тип: арешт рухомого майна. Підстава: постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження. Обтяжувач: відділ державної виконавчої служби міського управління юстиції. Реєстратор: Нац. інформаційні системи

У меня есть долг банку 5000т. по карточке, который они превратили в 50 000 и прислали вот такое письмо, хотя сам банк в нем не фигурирует. Вопросы: 1. мне принадлежит квартира - это рухомое майно? что именно они арестовали? 2. На днях верховний суд постановил, что на возврат долгов (кредитов) у банкиров есть три года. Решение №6-16цс15. Моему долгу больше трех лет. Увеличение срока исковой давности я не подписывал. Т.е. письмо, которое я получил не имеет законной силы? Какие мои действия? Спасибо.

Адвокатское Бюро

Якщо виконавча служба накладає арешт на майно, то це означає наявність відкритого виконавчого провадження про стягнення з Вас якоїсь заборгованості. Квартира - нерухоме майно, рухоме майно - це все, що, грубо кажучи, переміщається у просторі, тобто практично все, що є у власності людини (техніка, меблі, одяг тощо). Виконавча служба відкриває провадження при наявності судового рішення, яке набрало законної сили, що це за судовий спір і яким чином тут можна застосувати рішення 6-16цс15 з Вашого питання неможливо встановити. Вам необхідно дізнатись на підставі якого рішення відкрито виконавче провадження, можливо терміново оскаржити постанову про арешт. Варто звернусь до юриста.

  1. квартира це не рухоме майно....
  2. щодо строків позовної давності то потрібно вивчати вашу справу.....
  3. судячи з усього це просто підробка щоб вас змусити заплатити борг...... вам потрібно зясувати чи було рішення суду про стягнення боргу і чи відкрито виконавче провадження в ДВС і чи була постанова про арешт, якщо так то оскражувати її до суду....

если этот витяг не подделка (что вряд ли) у вас арестовано все движимое имущество, даже то которого у вас нет...(хоть и абсурд, но так). Квартиру арестуют по другому реестру - Державний реєстр речових прав. По остальному, согласен с коллегами - нужно изучать ваши документі по кредиту, ознакомиться с исполнительным производством и т.д.

знайомитись з матеріалами виконавчого провадження, з*ясовувати коли і яким судом постановлено рішення, на підставі чого є дане виконавче провадження, швидко розглядати можливість оскарження

Аноним

узнал через нотариуса что на меня есть ПОСТАНОВА НА АРЕШТ РУХОМОГО МАЙНА. что ето и как узнать какой именно у меня долг и за что?

~= А Д В О К А Т =~

Нужно разбираться, прочитать имеющиеся документы по этому поводу, от вас больше информации- обращайтесь персонально на эл.почту.

можете позвонить по телефону 0991045390 я вам обстоятельно разьясню, если интересно бесплатно

Странно, что нотариус Вам не сказал кем был наложен этот арест, посмотрите по себе информацию в едином реестре должников.

При написании ответа используется разметка Markdown.