2949 дней назадОксана

Доброго дня. Я неодноразово подавала письмово складені претензії до ЖЕКу про неналежне виконання робіт , передбачених додоговором. На ці претензії жодного разу не отримала відповіді. І сума нарахувань за послуги ЖЕКу не зменшилась. Як ЖЕК має відповідати на претензії?

ЮК «Alex»

Ніяк справа в тому, що ЖЕК тепер байдуже, вони перестануть існуватм 01.07.2016 року.

Оксана (автор вопроса)

Справа в тому, що ЖЕК подав позов до суду про стягнення з мене плати за ті послуги, що мені не надавав , а я відповідно за них і не платила.

Алексей (ОКО)

Доброго дня. ЖЕК може звернутися до суду в порядку наказного проваження, це спрощена процедура яка не потребує участі сторін. Проте з моменту ознайомлення з судовим наказом у Вас є 10 днів для подання заяви про його скасування, якщо ні то він набирає юридичної сили і може бути пред'явлений до виконання. Якщо Ви зверталися до ЖЕКу, то необхідні докази такого звернення. Як правило це робиться завчасно, а саме або відправляєте листом з повідомленням про вручення або роздруковуєте в 2-х єкземплярах Вашу скаргу, одну з яких віддаєте в ЖЕК а на другій просите поставити відмітку про отримання. Будь-ласка

Аноним

для подтверждения бездеятельности ЖЭКа составляется акт - претензия ( ст. 18 ЗУ "Про житлово - комунальні послуги") на основании которого и делается перерасчет.

При написании ответа используется разметка Markdown.