2935 дней назадВіталій

Доброго дня. Я працівник автомийки. Ситуація така: будучи на роботі в нічну зміну (тобто залишившись сам) клієнт загнав машину на автомийку. Після виконаної роботи відзвітувавши адміністратору про виконану роботу та видала мені ключі до автомобіля та сказала вигнати автомобіль на стоянку, попри те що у мене не має водійських прав, я сів в автомобіль та створив ДТП у результаті якого автомобіль отримав механічні пошкодження, коли передньою частиною автомобіля я недотримавшись інтервалу руху заїхав у бакса (вмятина на бампері, пошкоджена протитуманка, та пошкоджене лакофарбове покриття крила). Після ДТП хазяїн приїхавши визвав поліцію, яка склала протоколи, та назначила мені штраф за керування без прав ( який я вже оплатив ), та назначила дату суду. Хотів у вас запитати: хто несе відповідальність за надані ушкодження автомобілю (я чи директор автомийки) та чого мені очівати на суді? P.S. На автомийці працюю не офіційно. Зарання Вам вдячний.

. Якщо авто застрахована, то в даному випадку, при наявностi повного пакету документiв, власник може отримати страхову виплату вiд своеi страховоi компанii, а до Вас як винуватця може бути подано регресний позов.

Віталій (автор вопроса)

Дякую за відповідь. Авто застраховане, у ного повне каско. Уточніть, будь-ласка, регресний позов буде подано до мене чи до автомийки?

регрес до вас....

Ні, якщо ви офіційно працевлаштовані то до автомийки, а вже автомийка може тоді звернутися до вас

він працює не офіційно!!!!!!!!!!!!

При написании ответа используется разметка Markdown.