2913 дней назадАноним

Більше 15 років в мене є земельна ділянка з планом на будинок. Ділянка була приватизованою, але не внесена в земельний кадастр. Огорожі на ділянці немає. Мої сусіди вирішили приватизувати свою ділянку. Підробивши мій підпис приватизували свою і частину моєї ділянки, яка є приватизоватизованою. Як повернути свою територію і чи можливо це?

Да, возможно, но только через суд, за более подробной консультацией пишите на почту/звоните

через суд вирішувати питання....

Зависит от содержания документации, нужно обжаловать их акт приватизации, т.к. часть земельного участка уже была ранее Вами приватизирована.

звертайтесь до суду, зателефонуйте досвід по земельним спорам більше 10 років

~= А Д В О К А Т =~

Добрий день. Дане питання можна вирішити і без суду (тобто в суд якщо захоче після попередніх запропонованих міроприємств - то зможе подавати протилежна сторона з його оплатами немалого судового збору, втратою часу і іншими "радостями"), але потрібен діалог і індивідуальне вивчення ситуації - досвід по земельним спорах та робота в Держкомземі (теперішньому Держгеакадастрі) з більше 10-ти років. Вважаю, що зможу Вам повністю допомогти з оформленням необхідних документів навіть у віддаленому режимі по Інтернету, роз'ясненням всіх деталей, з формуванням Вашої стратегії юридичного захисту інтересів і з супроводом до логічного завершення, якщо у Вас дійсно серйозні наміри. Маю лише адвокатський досвід більше 20-ти років. Питання потрібно доповнити відсутніми деталями, а якщо є документи необхідно передати їх зміст (або передати їх «скани» або цифрові фотокопії). Тому для подальшої «розмови» прошу звернутись безпосередньо за адресою: advocate-s@i.ua

З повагою, А.

При написании ответа используется разметка Markdown.