2913 дней назадМіша

Дружина подала на розвод... Знайшла собі Громадянина німеччини в нас 2 дітей: 2 рочки і 5 років... Офіційно розлучення ще небуло... бо дали час на примирення. Але хоче позбавляти мене батьківських прав оскільки хоче проживати в німеччині (і це для неї єдиний вихід). Я працюю на державній роботі... Опікуюсь дітьми.та навідуюсь. Хоч не проживаю з нею 2 місяці аліменти плачу через переказ...(офіційно не призначено).. Чи Можливо позбавити мене батьківських прав через те що дружина хоче вивести їх за кордон. І спираючись на ст. щодо неналежного виконання батьківських прав?

Если все то как вы говорите, то нет, вероятность ну очеееень маленькая

нічого у неї не вийде.....

Якщо в дійсності ви опікуєтесь дітьми, надаєте матеріальну допомогу, приймаєте участь у вихованні дітей, то підстав для позбавлення вас батьківських прав немає. Ось перелік підстав для позбавлення батьківських прав - стаття 164 Сімейного кодексу України: 1. Мати, батько можуть бути позбавлені судом батьківських прав, якщо вона, він: 1) не забрали дитину з пологового будинку або з іншого закладу охорони здоров'я без поважної причини і протягом шести місяців не виявляли щодо неї батьківського піклування; 2) ухиляються від виконання своїх обов'язків по вихованню дитини; 3) жорстоко поводяться з дитиною; 4) є хронічними алкоголіками або наркоманами; 5) вдаються до будь-яких видів експлуатації дитини, примушують її до жебракування та бродяжництва; 6) засуджені за вчинення умисного кримінального правопорушення щодо дитини.

Нет, правовых оснований для лишения Вас родительских прав, если мать детей планирует уехать в Германию на ПМЖ, тогда Вам следует ставить вопрос об определении места проживания детей с Вами, пусть сама едет, а дети с Вами проживать будут. У нее цели видимо, лишить Вас родительских прав, тогда не нужно будет Вашего нотариального согласия на выезд заграницу детей, а сейчас без Вашего согласия, ей только в суд за разрешением обращаться, а ей разрешения не предоставят, если это не в интересах детей.

я думаю що вас не позбавлять батьківських прав але крім того вам необхідно через органи опіки вирішувати питання про режим спілкування з дітьми або про місце їх проживання

При написании ответа используется разметка Markdown.