2885 дней назадАноним

Здравствуйте подскажите пожалуйста куда лучше обратится. Хочу пожаловать на бывшего начальника. У него своя аптека но не один сотрудник не оформлен и работают без образования. Думаю даёт Комптон на лапу чтобы его не трогали ни налоговая ни фарм- инспекция.

В прокуратуру.

Прокуратура общим надзором не занимается. Следует обращаться в Государственную фискальную службу.

~= А Д В О К А Т =~

Іванна теж права - оскільки тут явно вбачаються ознаки кримінального злочину, а не лише предмет скасованого з функцій прокуратури "загального нагляду"... Але краще подавати в різні інстанції одночасно - "маслом кашу не зіпсуєш"... Вважаю, що зможу Вам повністю допомогти з оформленням необхідних документів навіть у віддаленому режимі по Інтернету, роз'ясненням всіх деталей, з формуванням Вашої стратегії юридичного захисту інтересів і з супроводом до логічного завершення, якщо у Вас дійсно серйозні наміри. Маю досвід у подібних справах (більше 20-ти років). Питання потрібно доповнити відсутніми деталями, а якщо є документи необхідно передати їх зміст (або передати їх «скани» або цифрові фотокопії). Тому для подальшої «розмови» прошу звернутись безпосередньо за адресою: advocate-s@i.ua

З повагою, А.

Нет, Иванна не права, и Вы Анатолий Николаевич, тоже не правы, т.к. даже если и имеет место совершение уголовного правонарушения в трудовых правоотношениях, то это подследственность полиции, а не прокуратуры, смотрите ст.216 КПК Украины.

При написании ответа используется разметка Markdown.